L. Salasevičius ramina įžeistą abiturientę – suknelę ji gaus

Penktadienį kilo šurmulys – neva dizaineris Liutauras Salasevičius pareiškė pretenzijas į suknelę, kurią konkurse laimėjo kaunietė abiturientė Gerda Mažeikaitė. Mergina buvo apstulbusi, kai dizaineris paprašė grąžinti suknelę, kurią jai įteikė. Ji dar labiau nustebo dėl to, kad ši suknelė buvo tik paskolinta. Vis dėlto Liutauras suskubo ją nuraminti – Gerdos laimėta suknelė dar tik kuriama.

Liutauras suskubo nuraminti G.Mažeikaitę – jos laimėta suknelė dar tik kuriama.<br>LR archyvo nuotr.
Liutauras suskubo nuraminti G.Mažeikaitę – jos laimėta suknelė dar tik kuriama.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2015, 4:04 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:19 PM

„Būdamas išvykęs ir neturėdamas normalaus interneto tik dabar pamačiau, koks kilo triukšmas dėl suknelės... Įvyko paprasčiausias nesusikalbėjimas.

Suknelė, kuri dabar yra pas Gerdą, iš tikrųjų ir buvo jai paskolinta renginiui, o tikroji jos suknelė dar tik bus siuvama. Juk tokia ir turi būti suknelė“, – sakė L.Salasevičius.

Tokios ir buvo L.Salasevičiaus ir naujienų portalo lrytas.lt konkurso sąlygos: mergina, įrodžiusi, kad gali pristatyti save taip pat gerai kaip Liutauro mūza Oksana Pikul-Jasaitienė, galėjo laimėti garsaus dizainerio sukurtą įvaizdį ir suknelę. Po įtemptų varžybų nugalėtoja tapo G.Mažeikaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.