Daili suknelė atidengė buvusios princo Harry merginos kojas

Po išsiskyrimo su žavinguoju Didžiosios Britanijos princu Harry pernai, gražuolė Cressida Bonas viešumoje nesirodė itin dažnai. Tačiau pirmadienį atvykusi į mados namų „Dior“ šou, mergina sugebėjų visų žvilgsnius nukreipti į save.

Mados renginyje buvusi princo Harry mylimoji Cressida spindėjo kaip niekad.<br>AP nuotr.
Mados renginyje buvusi princo Harry mylimoji Cressida spindėjo kaip niekad.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 11:49 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 1:16 AM

„Dior“ 2016 m. atostogų kolekcijos pristatyme Prancūzijoje C.Bonas atrodė išties pritrenkiančiai. Ji vilkėjo trumputę juodą suknutę, siuvinėtą blizgiais žvyneliais. Be jokios abejonės, prie tokios klasiškos suknelės ji priderino ir juodus aukštakulnius. Šie dar labiau išryškino ir vizualiai pailgino jos nepriekaištingas kojas.

Neblogą britų aristokratės C.Bonas įvaizdį papildė ir dar keletas puikiai priderintų detalių: aplink riešą ji apsivyniojo margą šalį, o rankoje laikė juodai rudą plastiko delninę. Įvaizdį garsenybė užbaigė plaukus surišdama į aukštai iškeltą uodegą.

C.Bonas pasirodymas mados renginyje pirmadienį – vienas iš retesnių jos pasirodymų viešumoje. Po išsiskyrimo su princu Harry ji pasinėrė į savo kaip aktorės karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.