Asta Valentaitė ir Vaida Skaisgirė knygoje tapo grožio etalonais

Grožio galia – visiems puikiai girdėta sąvoka, kuri iš tiesų veikia. Jau šimtmečius skaičiuojančios istorijos apie įspūdingas moteris, kurios savo išvaizda pavergė milijonus vyrų, vertė aikčioti ir pavydėti kitas moteris, diktavo madas, paliko žymes istorinių knygų puslapiuose, sukėlė karus ir dalino žemynus, dabar yra visiems žinomos.

Fotosesijos užkulisiai.
Fotosesijos užkulisiai.
Kuriant knygą daug prisidėjo ir akimirkas fiksavo vienas geriausių šalies fotografų Tomas Kauneckas.
Kuriant knygą daug prisidėjo ir akimirkas fiksavo vienas geriausių šalies fotografų Tomas Kauneckas.
Fotosesijos užkulisiai.
Fotosesijos užkulisiai.
Olga Wiseman – knygos autorė, pasitelkusi didžiulę profesionalų komandą, pristatys naują, išskirtinę ir prabangią knygą apie skirtingo laikmečio stilių ir madą.
Olga Wiseman – knygos autorė, pasitelkusi didžiulę profesionalų komandą, pristatys naują, išskirtinę ir prabangią knygą apie skirtingo laikmečio stilių ir madą.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2016-01-08 16:55, atnaujinta 2017-06-11 14:58

Be to, yra tvirtas įrodymas, jog tokia galia, nors ir subtili, tikrai egzistuoja. Galima vardinti ir vardinti skambius tų moterų vardus, jų stiliaus pokyčius ir skirtingų laikotarpių tendencijas, tačiau apie jas sužinoti atvertus vieną knygą, bus galima jau vasarį.

Olga Wiseman – knygos autorė pasitelkusi didžiulę profesionalų komandą, pristatys naują, išskirtinę ir prabangią knygą apie skirtingo laikmečio stilių ir madą. O jos modeliais tapo net dvidešimt garsiausių Lietuvos moterų.

Parašyti knygą ir sudėti visą savo patirtį – toks buvo stiliaus ir įvaizdžio kūrėjos O.Wiseman iškeltas tikslas, kuris 2016 metais vasario mėnesį išvys pasaulį. Tai meninis, kultūrinis albumas, kuriame bus galima sutikti ir susipažinti su skirtingų specialybių, skirtingų bruožų ir gebėjimų Lietuvos moteris – Astą Valentaitę, Simoną Starkutę, Karoliną Toleikytę, Kariną Krysko-Skambinę, Gražiną Baikštytę, Margaritą Čiuplytę, Vaidą Skaisgirę, Gerdą Štelemėkaitę ir kitas talentingas Lietuvos moteris.

Prie knygos įgyvendinimo dirbo ir akimirkas fiksavo vienas geriausių šalies fotografų Tomas Kauneckas: „Esu laimingas prisidėjęs prie tokios gražios knygos turinio. Metai darbo ir kūrybiniai sprendimai su garsiomis moterimis išties įspūdingi. Tikiu, kad dienos šviesą išvydusi knyga taps „bestseleriu“, nes šiuolaikiniai žmonės ypač seka grožio industriją ir ieško įvairių grožio receptų“.

Pati knygos autorė teigia, kad tai buvo nuostabi kelionė, su puikiais žmonėmis ir ypatingomis moterimis. „Tikimės, jog mūsų sunkus darbas, idėjos ir tikslai pasieks savo skaitytoją. Viliamės, jog pirmieji skaitovai atras sau artimą stilių, be to, daugiau sužinos apie tuometę madą, šukuosenas bei kitus išvaizdos aspektus. Džiaugiamės, jog pavyko įgyvendinti tai, ko Lietuva dar nematė ir nekantraujame tai pristatyti“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.