A.Valentaitė ir A.Jagelavičiūtė suprato viena kitą ir susitaikė

Antradienio naktį pramogų pasaulyje pradėjo bręsti naujas skandalas. Stilistė Agnė Jagelavičiūtė komentuodama „M.A.M.A 2015“ raudonojo kilimo viešnias, leptelėjo, kad ir pati stilistė Asta Valentaitė paskendo tarp juodos masės. Tuo tarpu Astą papiktino Agnės neprofesionalumas.

Asta Valentaitė paaiškino Agnės Jagelavičiūtės žodžius.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Asta Valentaitė paaiškino Agnės Jagelavičiūtės žodžius.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-03 13:16, atnaujinta 2017-06-09 09:57

Trečiadienio rytą Agnė šovė, kad ši nesupranta humoro. Asta parašė atvirą laišką ir paaiškino, kas ją pribloškė:

„Agne Jagelavičiūte, visų pirma aš tikrai suprantu humorą, o dar geriau suprantu, kas būna parašyta tarp eilučių... Patikėk, pakomentuosiu tavo žodžius profesionaliau, kad suprastum, kas iš tiesų mane pribloškė:

1. Teiginys: suknelė labiau tinkama vilkėti elegantiškoje puotoje. Būdama stiliste galiu sau leisti paprieštarauti, nes su tokiais dekolte ir skeltuku, kai tik ir žiūri, kad netyčia nesimatytų kelnaitės, tikrai neleisčiau sau pasirodyti labdaringoje puotoje ar suktis valso ritmu solidžiame renginyje. Seksualus rock’n’roll stilius idealiai tiko M.A.M.A muzikos apdovanojimams. Suknelė atitiko kvietime nurodytą dress code.

2. Teiginys: juoda spalva – blogas pasirinkimas. Juoda suknelė prie šviesaus fono ir ant raudonojo kilimo tik išryškėjo ir leido man sužibėti visu gražumu. O ir fotografuojama buvo daugiausia tik ten, ne tamsos persmelktoje arenoje. Beje, juodais apdarais vilkėjo ir pačios Agnės išgirtos damos, tačiau juoda spalva, minėtu atveju, kažkodėl jai neužkliuvo…

3. Jeigu kažkam kyla klausimas dėl mano profesionalumo, tai tik pasakysiu, kad Vilniaus dailės akademijoje su pagyrimu esu baigusi kostiumo dizaino studijas. Ne vienerius metus tiesiogiai dirbau su garsiausiais pasaulinio lygio mados namais ir tikrai daug laiko praleidau Paryžiuje, Milane, Londone, bendraudama ir derindama verslo reikalus su mados verslo atstovais. Ką jau kalbėti apie užsienyje lankytus aukščiausio lygio fashion show, kitus madų renginius.

Mano suvokimas apie madą neapsiriboja tik Lietuva, o jau seniai aišku, kad tarptautinė patirtis ir domėjimasis tuo, kas yra kiek tolėliau nuo Vilniaus, Kauno ir Šiaulių, visada visiems tik į naudą. Daugeliui vis kyla klausimas – ir kurgi Valentaitė ten dirba? Tikrai manau, kad nebūtina garsiai kasdien savo socialinio tinklapio paskyroje rėkti, ką šiandien nuveikiau. Tas, kas domisi mados pasauliu Lietuvoje, tas puikiai žino, prie kokių projektų aš svariai prisidedu.

Ir tokių yra ne vienas: dirbu su geriausiais šalies mados fotografais, organizuoju sėkmingas mados ir mados leidinių viršelių fotosesijas (pvz.: žurnalas Laima). Turiu nemažai individualių užsakymų reklamos projektams. Mano auditorija yra visai kita nei Agnės ir turėti šimtus tūkstančių sekėjų savo socialinio tinklapio paskyroje man visai nebūtina. Ne tokio populiarumo aš siekiu. Pagarba Agnei už jos aktyvią veiklą ir pasiekimus, tačiau išsakyti kritiką reikia objektyviai, o nesivadovauti tik tuo, ar žmogus tau asmeniškai patinka, ar ne.

Pasikartosiu, Agne, nepykstu ir ačiū už komplimentus, kuriuos aš įvertinau. Puikiai žinai, kad niekada nepuolu viešai aiškintis ir kritikuoti kitų asmenų, tačiau šį kartą pasisakiau iš profesinės pusės. Esi žinoma tautos stiliaus vedlė, todėl viešai komentuoti kitų žmonių įvaizdį tikrai galėtum objektyviau: imti ir mane įdėti kaip pavyzdį po riebiai parašytu žodžiu „NE“ ir išaukštinti įvaizdžius, kurie akivaizdžiai buvo prasti.... 

Štai tas tikrai mane nustebino. Ai, nesvarbu, galbūt nei aš, nei Juozas Statkevicius nesigaudome mados srityje ir neturime stiliaus pojūčio. Atrodo, ne man tas raudonas kilimas, tai užleidžiu vietą kitoms“, – rašė ji.

Po tokio jos komentaro Agnė rašė:

„Juozo čia nereikia kišti, suknelė nuostabi, ir komentarai buvo ne jam. Nesakiau ir, kad tu neturi stiliaus jausmo, sakiau, kad turi ji išskirtinį, todėl norisi kitaip. MAN. O kad aš neteisi, tebunie. Jo, tu turi humoro jausmą.  Bendrai, ryte buvo liūdna, kad nesupratai. Dabar suprantu, kad tas tekstas buvo tikrai labai paprastas. Ir gerbiantis. Linkejimai“.

Tuo tarpu Asta nuramino Agnę ir moterys susitaikė:

„Kas ir kaip bebūtų Agne Jagelavičiūte... Vis tiek tu man patinki“, – šypsojosi stilistė.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, jog šios viešnios žurnalo „Stilius“ buvo išrinktos vienos stilingiausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.