Iškilmingam mados vakarui žvaigždės rinkosi ir „H & M“ drabužius

Prestižiškiausiam mados pasaulio vakarui „H&M“ sukūrė unikalius drabužius būriui žvaigždžių. Švedų drabužiais puošėsi Ciara, Jennifer Hudson, Hailee Steinfeld, Lucky Blue Smith ir Pyper America Smith bei Amber Valletta.

Iš kairės: Ciara, Amber Valletta ir Hailee Steinfeld.
Iš kairės: Ciara, Amber Valletta ir Hailee Steinfeld.
Amber Valletta.
Amber Valletta.
Hailee Steinfeld.
Hailee Steinfeld.
Ciara.
Ciara.
Jennifer Hudson.
Jennifer Hudson.
Lucky Blue Smith ir Pyper America Smith.
Lucky Blue Smith ir Pyper America Smith.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 12:46 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:28 PM

Antrus metus iš eilės „H&M“ buvo suteikta garbė rengti garsius „Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit“ vakaro svečius. Kurdami kiekvieną įvaizdį dizaineriai tradicinį rankų darbo meną derino su naujausiomis technologijomis ir medžiagomis, įkvėpimo semdamiesi iš šių metų parodos temos „Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology“. Svečiai pasirodė ant raudonojo kilimo ir pirmieji apžiūrėjo parodą, o vėliau, labdaringo vakaro metu, prisėdo prie „H&M“ staliuko.

„Kurdami drabužius „Costume Institute Benefit“ labdaringam vakarui, mėgavomės kiekviena akimirka. Bendrovėje mada yra mūsų didžiausia meilė, o galimybė kurti tokių nepakartojamų svečių įvaizdžius, naudojant išskirtiniausias technologijas ir tobulinant kiekvieną detalę, suteikia įkvėpimo džiaugsmą“, – pasakojo „H&M“ kūrybinė dizaino direktorė Pernilla Wohlfahrt.

„Manus x Machina“ parodoje aukštinamas tiek mados kūrimas rankomis, tiek technologijų naudojimas, stebima, kaip pamažu tradicijos sąvoka praranda apibrėžtumą. Ši tema įkvėpė dizainerius kiekvienam svečiui sukurti jų asmenybę atspindinčius įvaizdžius, naudojant tokias technologijas, kaip kirpimas lazeriu, siuvinėjimas rankomis, puošyba plunksnų formos detalėmis, pusbrangiais akmenimis ir smulkus plisavimas.

Dainininkės Ciara įmantri ir drąsi, it juvelyro darbo, suknelė pasiūta rankomis. Ant lapelių formos metalinės grandinėlės kabo Swarovski kristalai, prigludęs kaklas ir sportiška, iš šonų pasiaurinta nugara.

Dainininkė ir aktorė Jennifer Hudson vilkėjo baltą įliemenuotą suknelę, papuoštą rankų darbo siuvinėjimu, 3D stikliniais karoliukais, pumpurėlių dygsniais ir rankomis išlydytais blizgučiais. Suknelę puošia prabangus 1,2 m ilgio šleifas.

Aktorė ir dainininkė Hailee Steinfeld vilkėjo smaragdo žalsvumo, modernaus kirpimo prabangią suknelę, kurios liemens dalį puošė šviesą atspindintys žvyneliai bei šilko organzos sluoksnis, o grindis siekiančio satino sijono priekis buvo dekoruotas ilgu skeltuku.

Modelis Lucky Blue Smith atrodė pritrenkiančiai, ant baltų šilkinių marškinių užsivilkęs balkšvą plačių pečių itališkos vilnos siaurą, smokingo stiliaus švarką, kuris, kaip ir marškiniai, susagstomas Swarovski sagomis. Jo odines kelnes dengė mėlynas metalo spalvos sluoksnis.

Vaivorykštinė modelio Pyper America Smith suknelė apjungė rankų darbo ir įrangos technologijas – ant šilkinio tiulio pagrindo rankomis prisiūtos lazeriu kirptos vinilo plunksnos ir kutai, blizgučiais puoštas liemuo.

Modelis Amber Valletta vilkėjo iš tvarių audinių pasiūtais elegantiškais drabužiais. Tamsiai mėlyno šilko taftos suknelė, puošta daugiau nei tūkstančiu rankomis iškirptų ir prisiūtų ekologiško šilko žiedlapių ir perdirbto plastiko blizgučių. Lazeriu kirpti žiedlapiai šilumos perdavimo technologija buvo apdirbti žvilgančiu vinilu. Jos draugas Teddy Charles vilkėjo juodu vilnoniu smokingu plačiais pečiais ir plačiais šilkinio atlaso atlapais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu