Gražuolė Patricija Belousova atsidavė drabužių kūrimui

Šokėja ir Lietuvos grožio konkursų dalyvė Patricija Belousova (21 m.) nusprendė išbandyti savo jėgas drabužių ir aksesuarų kūrimo srityje. Juos gražuolė kurs pasislėpusi po prekės ženklu „Bellatricia“.

Patricija Belousova pristato savo prekės ženklą „Bellatricia“.<br>Gražinos Lomovskajos nuotr.
Patricija Belousova pristato savo prekės ženklą „Bellatricia“.<br>Gražinos Lomovskajos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

2016-12-11 13:36, atnaujinta 2018-02-09 23:19

„Savo ženklą sukūriau jau seniai. Niekada nežinojau, kas tai bus: šokių studija, modelių agentūra, mano drabužių ar papuošalų ženklas“, – sakė Patricija.

Jos sukurtas prekės ženklas – tai trijų žodžių dalių derinys. Pavadinimo idėja Patricijai kilo suplakus į vieną savo pavardę, vardą ir itališką žodį „bella“, lietuviškai reiškiantį gražuolę. Nors pirmoji P.Belousovos vardo raidė P pavadinime nenuskamba, ji tikrai bus pačiame logotipe.

Mados srityje debiutuojanti P.Belousova tikina, kad pirmiausia visus drabužius kūrė sau. 

Iš minios išsiskirti mėgstančiai merginai patiko atrodyti kitaip nei visos. Ypač garsenybėms skirtuose vakarėliuose, kur itin daug dėmesio skiriama aprangai. Tik gerokai vėliau Patricijai kilo mintis drabužius kurti ne tik sau, bet ir kitiems.

„Man patinka keistis, atrodyti madingai ir skirtingai, todėl ir mano sukurti drabužiai yra skirtingi.

Nusprendžiau pristatyti drabužius viešai, nes žmonėms labai patinka mano stilius – jie visuomet klausia, kur nusipirkau drabužius, kur galima jų rasti. Buvo daug norinčiųjų juos pirkti, todėl apsisprendžiau siūti pagal užsakymus“, – pasakojo P.Belousova.

Gražuolė ne tiktai kuria drabužius, bet ir dekoruoja avalynę bei rankines. Juos Patricija puošia kailio detalėmis, gėlėmis, kitomis aplikacijomis.

Ruošdamasi kolekcijos pristatymui P.Belousova į komandą pasikvietė komandą, kuri padėjo merginai pasiruošti grožio konkursui „Mis visata“. Tad fotosesijai Patriciją papuošė vizažistė Ana Valytė, stilistė „Irena Retro“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?