Per Europos kino apdovanojimus Aistė Diržiūtė skendo komplimentuose

Praėjusį savaitgalį Vroclave įvyko prestižiniai Europos kino apdovanojimai, kuriuose sužibėjo ir lietuvių aktorė Aistė Diržiūtė.

Aistė Diržiūtė Europos kino apdovanojimuose.<br>EFA/Filipo Basaros nuotr.
Aistė Diržiūtė Europos kino apdovanojimuose.<br>EFA/Filipo Basaros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-17 12:04, atnaujinta 2018-02-09 22:05

Jaunai aktorei buvo suteikta didžiulė garbė įteikti apdovanojimą geriausio animacinio filmo kategorijoje, kurioje triumfavo režisieriaus Claude'o Barras juosta „My Life As a Zucchini“. Šiemet apdovanojimus taip pat įteikė „Sostų karų“ (Game of Thrones) žvaigždės Liamas Cunninghamas, Tomas Wlaschiha ir kita Europos kino grietinėlė.

Ne mažesnį įspūdį kelia ir apdovanojimuose pagerbtos žvaigždės: už pasiekimus pasauliniame kine buvo apdovanotas aktorius Pierce'as Brosnanas, o rašytojas Jeanas Claude-Carriere gavo statulėlę už viso gyvenimo nuopelnus.

Tarp kino elito patekusi A.Diržiūtė sulaukė daug dėmesio. Pasaulinio lygio žvaigždės žarstė komplimentus dizainerio Juozo Statkevičiaus naujausios kolekcijos suknele pasipuošusiai Aistei.

Aktorė patikino, kad žmonės ėjo prie jos teiraudamiesi, kas sukūrė šią subtilią suknelę. Išgirdę vardą jie tuoj imdavo jo ieškoti internete, apžiūrinėti drabužius internetinėje J.Statkevičiaus parduotuvėje.

„Šiemet jis vėl mane išgelbėjo, vėl kelios dienos iki renginio! – J.Statkevičiaus širdingumu džiaugėsi Aistė, prisimindama, kad šis dizaineris ją papuošė ir praėjusiais metais per Europos kino apdovanojimus. – Juozas lengvu rankos mostu ir greitai pasakė ką ir kaip daryti, o specialistams tik reikėjo tai įgyvendinti. Ir nors labai ilgai prieš ceremoniją negalėjau apsiprasti su tamsiomis lūpomis, juo galėjau pasitikėti ir žinojau, kad su juo galiu leistis į tokias avantiūras.“

Pati Aistė save vadina ypač konservatyvia išvaizdos klausimais. Eksperimentams ji pasiduoda tik tada, kai visapusiškai pasitiki jos įvaizdžiu besirūpinančiu žmogumi. A.Diržiūtė tikino, jog J.Statkevičiumi ji dar nė karto nenusivylė.

„Jis ne tik lygiuotis sugeba, bet ir pralenkti kitus kūrėjus. O aš tikrai ne apie Lietuvos kontekstą kalbu“, – sakė Aistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.