Lietuvoje bus pristatytos Lady Gagą rengiančios dizainerės Gemy Maalouf vestuvinės suknelės

2017 m. sausio 18 d. Vilniuje, „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje, įvyks „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ mados šou, kuriame susitiks Baltijos šalių dizaineriai, kuriantys nuotakoms.

Lietuvoje bus pristatytos Lady Gagą rengiančios dizainerės Gemy Maalouf vestuvinės suknelės.<br>Gemy Maalouf mados namų archyvo nuotr.
Lietuvoje bus pristatytos Lady Gagą rengiančios dizainerės Gemy Maalouf vestuvinės suknelės.<br>Gemy Maalouf mados namų archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-05 11:10, atnaujinta 2018-02-09 19:28

Šio renginio kulminacija taps libanietės dizainerės Gemy Maalouf, „raudonojo kilimo“ renginiams ir vestuvėms puošiančios tokias pasaulinio garso žvaigždes kaip Gwen Stefani, Lady Gaga, Toni Braxton, Carmen Electra, Shakira, Nicole Scherzinger, naujausios kolekcijos suknelėmis vilkintys Lietuvos modeliai.

Pakviesti vieną ryškiausių mados garsenybių į Baltijos šalis – nemenkas iššūkis

Renginio organizatorės džiaugiasi, kad pasaulyje puikiai žinoma dizainerė sutiko dalyvauti Baltijos šalių nuotakų mados šou, ir tiki, kad tokio lygio garsenybės suknelių pristatymas sukels nemenką susidomėjimą.

„Nežinau kuo ypatingas oras Libane, bet džiaugiuosi, kad ten gimsta tokie talentai, kuriais žavisi visas pasaulis, o pagaliau turės galimybę pamatyti ir Lietuvoje“, – džiaugėsi viena iš renginio organizatorių Armina Staniulienė.

Mados namai itin atsakingai ruošia savo kūrinių pristatymo detales: „Gemy Maalouf parinko tam tikras sukneles, kurias pristatys ant „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ podiumo, atsižvelgdama į tai, kad jos tiktų regionui ir reprezentuotų kūrėjos braižą, atspindėtų naujausias tendencijas“, – apie pristatymo detales pasakojo renginio organizatorė Simona Krasauskienė.

Gemy Maalouf: viskas prasidėjo nuo šiek tiek genų ir iš didžiulės aistros

Turint tėvą, kuriam priklauso medžiagų gamykla, nieko nenustebino, kad mažoji Gemy paveldėjo begalinį susidomėjimą tekstilės pramone, kuris vėliau peraugo į išskirtinį talentą.

Šiame kerinčiame spalvų ir medžiagų pasaulyje Gemy rado ne tik įkvėpimą, bet ir plačias galimybes kurti grožį. Jau tada ji suprato, kad mada yra jos pasaulis, ir prisiekė sau, kad būtent čia ji kurs gaivią emociją ir skleis magiją.

Turėdama įgimtą talentą ir nuolatos jį puoselėdama savo nepaliaujama aistra, sunkiu darbu ir ryžtu, dar 1996 m. Gemy Maalouf atidarė savo pirmąsias dirbtuves ir tapo pirmąja „Couture a Porter“ idėjos skleidėja Libane.

Jos nenumaldomas noras atstovauti aukštajai madai vertė ją kiekviena detale mesti iššūkį nusistovėjusioms aplinkos normoms. Unikalų dizainerės bruožą ne tik labai greitai pastebėjo visuomenė, bet jaunai ir moderniai moteriai tai užtikrino tvirtas pozicijas aukštos klasės formalių drabužių gamintojų segmente.

Nuolat naujausia mada ir jos tendencijomis besidominti Gemy Maalouf įkvėpimo semiasi iš spalvų magijos ir medžiagų harmonijos. Kiekviena savo kūrinių detale ji siekia papasakoti ištisas istorijas. Jos darbai stebina net tik savo originalumu, bet ir išskirtiniu dėmesiu detalėms, kurios tapo pagrindiniu dizainerės bruožu, suteikdamos unikaliems kirpimams dar daugiau žavesio.

Trumpai tariant, jos kūriniai įkūnija aukščiausią meistriškumą, į aukštąją madą priverčia pažvelgti per painią, bet daugiafunkcę praktinės mados (pranc. prêt-à-porter) prizmę. Nuo Beiruto iki 150 aukščiausios kokybės butikų visame pasaulyje

Pirmoji „Gemy Maalouf“ kolekcija natūraliausiu ir paprasčiausiu būdu įkūnijo rafinuotas aukštuomenės mados (pranc. haute couture) savybes, paženklintas išskirtiniais dizainerio bruožais ir sėkmingos karjeros debiutu.

Iš Beiruto ji netrukus persikėlė į centrinę pasaulio mados sceną ir tapo pirmąja libaniečių kilmės dizainere, pristačiusia savo kolekciją Paryžiaus „Salon du Prêt-à-Porter“. Gana greitai sulaukus tarptautinio pripažinimo, „Gemy Maalouf“ prekės ženklas buvo papildytas trim naujais ženklais: „GEMY MAALOUF Bridal“ (2004 m.), „GEMY Le Prêt“ (2006 m.) ir „Besides Couture by GEMY“ (2007 m.). Jau netrukus visos keturios kolekcijos pradėjo savo kelionę po pasaulį.

Pagrindinė jų misija – pasiūlyti mada besidomininčiai moteriai pažvelgti į aukštąją madą kitaip – per naujausius dizaino principus, kurie prabangiems audiniams ir grakščioms detalėms suteikia lengvumo juos pritaikant ir nešiojant.

Užtvirtinant pasaulinės šlovės sulaukusių mados namų reputaciją, „Gemy Maalouf“ kolekcijos šiandien yra pristatomos daugiau kaip 150 itin aukštos klasės prabangių butikų visame pasaulyje, tarp jų – Azijoje, Persijos įlankos šalyse, Europoje, Rusijoje ir JAV.

„Gemy Maalouf“ prekės ženklo pristatymas Baltijos šalims – gražus žingsnis keliaujant pirmyn ir įdomus įvykis klestinčiam kūrėjų regionui“, – mintimis dalijosi mados namų rinkodaros vadovas Moni Saliba. Paklausus patarimo, kaip Baltijos šalių kūrėjams išgarsėti visame pasaulyje, „Gemy Maalouf“ mados namų atstovai entuziastingai pasakoja, kad su begaline aistra ir atsidavimu savo darbui galima pasiekti net sunkiausiai įgyvendinamus tikslus, svarbiausia, pačiam tikėti ir tuo patikės kiti.

„Gemy Maalouf“ vestuvinė kolekcija

Specialiai netradicinei nuotakai sukurtai „Gemy Maalouf“ vestuvinei kolekcijai būdingas ryškus stilius, sujungiantis modernumą, paskutines mados tendencijas ir eleganciją su romantika dvelkiančiais paprastais kirpimais. Naujausia kolekcija kviečia sužydėti, sprogti tarsi gražiausiam gėlės žiedui ir visus žavėti savo švelniomis spalvomis, skleisti eleganciją ir atskleisti vidinį grožį.

Dizainerė meistriškai pasitelkia įvairias technikas, savo kūriniuose atspindi pasaulines tendencijas, bet pasilieka savo kūrybos braižą. Kolekcija buvo pristatyta Europos ir JAV vestuvių parodose: Milano „Si Sposaitalia“, Londono „White Gallery“, Barselonos „The Bridal Fashion Week“, Niujorko „International Bridal Week“ ir Diuseldorfo „Interbride“.

Moni Saliba pasakoja, kad „Gemy Maalouf“ mados namų vestuvinės suknelės tarsi moters svajonės išsipildymas – sukurtos žavėti ir išsiskirti, modernios ir itin netradicinės. Pasak mados namų rinkodaros vadovo, jų pagrindinis tikslas – padovanoti svajonės išsipildymą, tačiau su idėja ir moderniu požiūriu.

Kaskart pristatydami naują kolekciją šie mados namai su dideliu entuziazmu laukia ir stebi, kaip žmonės ją priima, ir sulaukę klientų atsiliepimų sprendžia, ar viskas pavyko tobulai.

Sausio 18 d. „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ svečiams bus suteikta išskirtinė proga pamatyti šiuos aukštosios mados kūrinius. Žiūrovams jie bus pristatyti ir tiesioginės transliacijos metu, taip pat sausio 19 d. vyksiančiame unikaliame Baltijos šalių dizainerių vestuvinių suknelių „POP UP Boutique“ renginyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.