Nėštukės Amal Clooney stilingą įvaizdį vis dažniau puošia šypsena

2017 m. kovo 11 d. 08:35
Dvynių besilaukianti Amal Clooney (39 m.) pastaruoju metu vėl dažnai matoma fotografų taikiklyje. Štai neseniai ji su vyru George'u Clooney (55 m.) viešėjo Paryžiuje. Ir, žinoma, neliko nepastebėti.
Daugiau nuotraukų (13)
Visuomet stilinga Amal po meilės miestą vaikščiojo vilkėdama žalsvą paltą ir juodai baltais raštais margintą suknelę, prie kurios priderino madingus batus virš kelių.
Iš Paryžiaus pora traukiniu vyko į Londoną. O jau po kelių dienų vėl buvo Niujorke. Čia A.Clooney taip pat įamžino fotografai. Vilkėdama rožinį paltuką bei tokios pat spalvos suknelę ji paslėpė savo apvalėjantį pilvuką.
Tiesa, dar tą pačią dieną fotografai ją nufotografavo vilkint aptemptą juodą kostiumėlį. Berniuko ir mergaitės besilaukianti A.Clooney prie šio derinio avėjo batelius su gan aukšta ir plona pakulne.
Akivaizdu, kad moters geras skonis ir nėštumas – suderinami dalykai. Tačiau bene svarbiausia detalė, kurią pastebėjo Amal gerbėjai – moteris vis dažniau šypsosi.
StiliusnėštukėAmal Clooney
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.