2017 metų pavasario-vasaros spalvos

Sportiniai bateliai kyla į aukštesnį lygį!

ARA nuotr.
ARA nuotr.
ARA nuotr.
ARA nuotr.
ARA nuotr.
ARA nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 3, 2017, 10:25 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:38 PM

2017 metų pavasario-vasaros sezono tendencijose mes matome sportinius batelius su galybe derinių. Jie dera prie lengvos vasarinės suknelės, striukės ar džinsų kartu su ilgu minkštu vasariniu paltuku.

Itin madingi sportiniai bateliai tvirtu, grubiu padu, spalvinga viršutine dalimi, priklijuotomis ar įspaustomis kniedėmis, įvairiaspalviais blizgučiais.

Švaresnis skandinaviškas įvaizdis

Kuklus paltas dėvimas kartu su marškinėliais ir kelnėmis arba dar stilingiau: plačios kelnės ir megztinis, visa tai sukuria lengvą laisvalaikio stilių.

Naujas basučių bei mokasinų tipas, turintis sportinių batelių padą yra puikus derinys su šį sezoną itin madingais trumpais ar iki kauliukų ilgio kombinezonais ar trumpomis suknelėmis. Dėka sportinių batelių pado bei minkšto vidpadžio šios basutės sukuria ypač švelnų įvaizdį. Tai puikus geros išvaizdos ir komforto derinys, kuris bus suprastas ir įvertintas kiekvienos moters.

Laisvalaikio stilius protingai suderintas su prašmatnumu

Trumpintos plačios kelnės užraitotais galais, lengva vasarinė viršutinė dalis bei laisvalaikio megztinis suteikia harmoningą įvaizdį.

Kūno spalvos rafinuotos klasikinės vyriško tipo kelnės su balta palaidine ir metalo spalvos bateliai sukuria kitokį derinį. Derinant tarpusavyje skirtingus stilius sukuriami nauji jaudinantys stiliai.

Vokiečių gamintojų naujausios pavasario-vasaros ARA kolekcijos ieškokite visuose SALAMANDER salonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.