Erika Purauskytė su dukra Vasara pasipuošė vienodomis suknelėmis: „Neišvengiamai priėjau tą etapą“

Prasidėjusios vasaros puošmena gatvėse – dailiomis suknelėmis pasipuošusios moterys. Viena jų – ir verslininkė, renginių organizavimo įmonės „Menai Renginiai“ įkūrėja Erika Purauskytė (36 m.). Moteris juokavo, kad jaučia priklausomybę nuo suknelių. Jas renkasi visiems metų sezonams, o pamatyti Eriką su džinsais beveik neįmanoma.

 Verslininkė Erika Purauskytė su dukra Vasara.<br> R.Anikanovo nuotr.
 Verslininkė Erika Purauskytė su dukra Vasara.<br> R.Anikanovo nuotr.
 Verslininkė Erika Purauskytė su dukra Vasara.<br> R.Anikanovo nuotr.
 Verslininkė Erika Purauskytė su dukra Vasara.<br> R.Anikanovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 10:49 PM

Šiai vasarai Erika sau ir dukrelei Vasarai pasidovanojo dizainerio Egidijaus Rainio sukurtas lengvo audinio sukneles.

„Visos mamos, kurios augina dukrytes, anksčiau ar vėliau išprotėja. (Juokiasi.) Aš irgi neišvengiamai priėjau tą etapą, kai norisi save ir dukrelę papuošti vienodomis suknelėmis. Viskas išėjo netyčia. Tiesiog kai atėjau pas E.Rainį ieškoti vestuvinės suknelės, akys užkliuvo už šios. Ji man pasirodė labai graži, patiko jos lengvumas. Ją rinkausi vestuvių svečių susipažinimo vakarėliui, kuri vyko vestuvių išvakarėse. Taip ir susigalvojau priežastį, kodėl man jos taip reikia“, – nestokodama geros nuotaikos pasakojo Erika.

Nors dizainerio kūrybos gerbėjai žino, kad E.Rainys drabužių vaikams nekuria, Erika pasakojo, kad atsargiai, pamažėle matuodami mažąją dukrelę, susitvarkė ir su šia užduotimi.

E.Purauskytės namuose spinta užima visą kambarį, tačiau joje didžiąją dalį užima tik suknelės.
„Aš kelnių visiškai nemūviu, turiu tik vienus džinsus. Jei renkuosi kelnes, vadinasi, už lango turi būti baisus šaltis. (Juokiasi.) Vilkiu tik sukneles, net sijonų turiu mažai. Pradedant tomis, kurios tinka karščiausiai vasaros dienai – yra lengvos ir plonos, baigiant šiltomis, megztomis suknelėmis, kurias vilkiu žiemą. Nesu iš tų moterų, kurios sukneles renkasi atšilus orams – aš jas vilkiu ištisus metus“, – juokėsi E.Purauskytė.

Garsių prekių ženklų moteris aklai nesivaiko, spintoje galima rasti ir masinės gamybos suknelių. Erikai svarbiausia patogumas, suknelės ilgaamžiškumas ir, žinoma, kad ji tiktų jos figūrai.

„Neslėpsiu, mano spintoje kabo ir garsių prekių ženklų, ir įprastų parduotuvių suknelių, net iš pigiais drabužiais prekiaujančios „Primark“. Pamenu, kai skrisdavome į Londoną, nusiaubdavome tą parduotuvę ir manęs po to net stilistai klausdavo, iš kur tokia daili suknelė. O ką aš? Kad iš Londono!

Absoliučiai nėra svarbu, ar ji kainuos 10 eurų ar 1000 eurų. Tai nėra esmė. Prekės ženklas nelemia kokybės, bet lemia stilistiką.

Man labai tinka „Karen Millen“ suknelės, jų turiu daugiausia. Jos labiausiai tinka mano figūrai, nes paryškina liemenį. Mėgstamiausia suknelė taip pat šio ženklo. Ją turiu jau septynerius metus ir iki šiol mielai vilkiu. Tikrai nėra taip, kad pasibaigus sezonui dairausi į naujas sukneles, nes labiausiai vertinu drabužių ilgaamžiškumą“, – kalbėjo E.Purauskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.