Melania Trump sulaukė pašaipų dėl pasirinkto įvaizdžio

JAV pirmoji dama Melania Trump sulaukė pašaipų, kai į uragano „Harvio“ nusiaubtas Teksaso teritorijas antradienį išvyko avėdama elegantiškus aukštakulnius, praneša agentūra AFP.

 Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump.<br> VidaPress nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump.<br> VidaPress nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump.<br> VidaPress nuotr.
 Donaldas Trumpas su žmona Melania Trump.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 9:20 AM

„Teksasai, atvyksta pagalba! Nesijaudinkite, Melania avi specialius uraganinius smailiakulnius“, - tviteryje rašė scenaristas Bradas Wollackas. Komikė Jessica Kirso taip pat negailėjo pašaipų: „Nuostabi idėja, Pirmoji dama. Su savo kulnais galėsi rankioti griuvėsius“.

Išvykdama iš Baltųjų rūmų, M.Trump taip pat vilkėjo aptemtas kelnes ir žalios spalvos striukę, o jos akis dengė dideli akiniai nuo saulės. 

Tuo tarpu prezidento Donaldo Trumpo apranga atitiko tam, ką politikai paprastai vilki tokiose situacijose. Jis buvo su juoda striuke nuo lietaus, chaki spalvos kelnėmis ir rudais auliniais batais. Pora ketino aplankyti uragano nusiaubtas teritorijas, esančias į vakarus nuo milijoninio Hiūstono.

Uraganas „Harvis“ Hiūstone ir kitose vietovėse sukėlė chaosą. Čia buvo užtvindyti keliai, teko uždaryti ligonines ir oro uostus. Žuvo mažiausiai šeši žmonės. 

Parengė Rasa Strimaitytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.