Seksualusis Mansas Zelmerlöwas ieško merginos su gražia šypsena

Švedų dainininkas Mansas Zelmerlöwas (29 m.) – ne tik vienas ryškiausių šios šalies popdainininkų, bet ir vienas geidžiamiausių vyrų. „Stiliui“ 2015-ųjų „Eurovizijos“ laimėtojas, šią vasarą viešėsiantis Lietuvoje, papasakojo apie tai, kokia turėtų būti jį sužavėti galinti moteris ir kokių keistų fantazijų turi kai kurios jo gerbėjos.

Apie ilgą tarptautinę karjerą svajojantis, o Švedijoje jau daugiau nei dešimt metų publikos mėgstamas dainininkas per pokalbį su „Stiliumi“ įvertino Lietuvos atlikėją Donatą Montvydą, pasakojo apie „žvaigždišką“ savo kasdienybę ir jausmą, kai teko apsinuoginti gėjų žurnalo fotosesijoje.
Apie ilgą tarptautinę karjerą svajojantis, o Švedijoje jau daugiau nei dešimt metų publikos mėgstamas dainininkas per pokalbį su „Stiliumi“ įvertino Lietuvos atlikėją Donatą Montvydą, pasakojo apie „žvaigždišką“ savo kasdienybę ir jausmą, kai teko apsinuoginti gėjų žurnalo fotosesijoje.
Mansas susitikinėjo su mergina iš Klaipėdos.<br>ViDA Press nuotr.
Mansas susitikinėjo su mergina iš Klaipėdos.<br>ViDA Press nuotr.
Pernai Mansas nuogas pozavo gėjų žurnalo „Gay Times“ viršeliui.
Pernai Mansas nuogas pozavo gėjų žurnalo „Gay Times“ viršeliui.
Kartais Mansui sunku patikėti, kad jo vaikystės svajonės išsipildė su kaupu.<br>ViDA Press nuotr.
Kartais Mansui sunku patikėti, kad jo vaikystės svajonės išsipildė su kaupu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Jun 8, 2016, 4:54 PM, atnaujinta May 22, 2017, 10:13 AM

Žavaus dainininko pasirodymas „Eurovizijos“ laurus nuskynė prieš metus Vienoje, bet praėjusį mėnesį konkurso scenoje Stokholme jo žvaigždė vėl švietė ryškiai.

Kartu su komike Petra Mede M.Zelmerlöwas vedė visus tris „Eurovizijos“ koncertus, be to, pats juose dainavo – ir pergalingą pernykštę dainą, ir naują kūrinį „Fire In The Rain“ bei iki ašarų juokingą „eurovizinę“ parodiją „Love Love Peace Peace“.

Moterų širdis ne tik talentu, bet ir išvaizda tirpdantis švedas liepos pabaigoje užsuks į Lietuvą – surengs koncertą per Jūros šventę Klaipėdoje.

Ir po „Eurovizijos“ iš akiračio dingti neketinantis M.Zelmerlöwas, į Klaipėdą atvykstantis agentūros „Perfection“ kvietimu, lietuviams žada šou su daug naujų dainų – ir tikisi, kad pažintis su mūsų šalimi tuo tikrai nesibaigs.

Apie ilgą tarptautinę karjerą svajojantis, o Švedijoje jau daugiau nei dešimt metų publikos mėgstamas dainininkas per pokalbį su „Stiliumi“ įvertino Lietuvos atlikėją Donatą Montvydą, pasakojo apie „žvaigždišką“ savo kasdienybę ir jausmą, kai teko apsinuoginti gėjų žurnalo fotosesijoje.

– Prieš metus koncertavote Lietuvoje – festivalyje „Granatos Live“. Sklando kalbos, kad po to neblogai pasilinksminote.

– Taip, po koncerto važiavome į Vilnių ir turėjome puikų vakarėlį, kuris baigėsi paryčiais. Sakykime taip – jūsų šalyje naktinis gyvenimas tikrai žavingas. (Juokiasi.) Konkrečiau, atleiskite, nepapasakosiu, nes buvo taip linksma, kad kitą dieną ne viską prisiminiau.

– Šįkart pirmąkart lankysitės Klaipėdoje. Ką nors žinote apie šį miestą?

– Šiek tiek, nes pernai Lietuvoje susipažinau su tokia mergina iš Klaipėdos.

– Vis dar su ja bendraujate?

– Mes su ja... eee... Ne, ryšio dabar nepalaikome. (Juokiasi.)

– Sakoma, kad grožio konkursų laimėtojos širdyje liūdi, kai prabėga metai ir karūną tenka perduoti kam nors kitam. Jūsų „eurovizinės“ pergalės metai baigėsi, dabar nauja karalienė yra Džamala iš Ukrainos. Buvo liūdna pabusti po šių metų „Eurovizijos“?

– Ne, atvirkščiai, nes šįmet vedžiau šį konkursą Stokholme, pats kelis sykius dainavau, likau patenkintas savo darbu, o ir kitiems, atrodo, patiko. „Eurovizijos“ savaitė man buvo labai įtempta – trys tiesioginės transliacijos, daug repeticijų. Tad jaučiausi laimingas, kad viskas baigėsi.

Kita vertus, laimėjusi Ukrainos daina – visai kitokia nei mano. Todėl nemanau, kad ji nustelbė mano dainą „Heroes“, su kuria laimėjau prieš metus. Ji ir toliau prisimenama ir mėgstama.

– Kaip vedėjas negalėjote viešai palaikyti kurios nors šalies, bet dabar jau galima paklausti – kurios „Eurovizijos“ dainos jums pačiam šįmet labiausiai patiko?

– Buvo dvi dainos ir pasirodymai, kurie man padarė didžiausią įspūdį. Australijos ir, turiu pripažinti, Lietuvos.

– Bandote įsiteikti?

– Ne, esu nuoširdus. Lietuva šįmet turėjo puikią dainą, o tas vaikinas, Donatas, atliko nuostabų darbą scenoje, man jis pasirodė labai gabus atlikėjas. Tai – mano asmeninė nuomonė.

Nesu girdėjęs daug jo muzikos, bet kai būsiu Lietuvoje, būtų įdomu susitikti ir pabendrauti.

– Ar „Eurovizijoje“ sutikote atlikėjų, su kuriais tapote gerais draugais?

– Šįmet nemažai bendravau su dainininkais, kilo minčių su pora jų įrašyti dainų.

Bet vienintelis atlikėjas, su kuriuo susibičiuliavome, yra australų dainininkas Guy Sebastianas, su juo pernai susipažinome Vienoje. Jis – puikus artistas, džiaugiuosi, kad šįmet Australijoje koncertavome kartu.

– Laimėjote „Euroviziją“ pernai, o šįmet ją vedėte. Ar šis konkursas jums – jau užverstas puslapis?

– Tikrai ne. Yra buvę atlikėjų, kurie ir po pergalės „Eurovizijoje“ vėl joje dalyvauja. Airis Johnny Loganas „Euroviziją“ yra laimėjęs du kartus.

Manau, ateityje bandysiu dalyvauti dar kartą. Bet tai priklauso nuo to, kaip klostysis mano karjera. Noriu koncertuoti visoje Europoje, o jei pavyks – ir už jos ribų. Kai nori pasiekti visos Europos klausytojus, „Eurovizija“ – puiki galimybė.

Vienintelė bėda – Švedijoje labai stipri atranka į „Euroviziją“, reikia įveikti per 30 gerų dainų. Tad neaišku, ar man pavyktų laimėti atranką dar kartą.

– Po savaitės jums sukaks trisdešimt. Ketinate švęsti su trenksmu?

– Taip, Stokholme nusprendžiau surengti labai didelį vakarėlį, į jį pakviečiau daugybę žmonių – nuo vaikystės draugų iki kolegų iš pramogų verslo. Bus fantastiškas gimtadienis.

– Ką jums reiškia trisdešimtmetis? Metas surimtėti, kurti šeimą ir taip toliau?

– Nebūtinai. Jaučiu, kad esu savo karjeros viršūnėje, man puikiai sekasi, noriu kuo daugiau dirbti ir nelėtinti tempo.

Žinoma, jei pasitaikys man skirta mergina, rimtai pagalvosiu apie tuoktuves, bet kol kas – dar tikrai ne.

– Šiuo metu neturite draugės?

– Ne, neturiu.

– Kokia ta svajonių mergina turėtų būti? Yra bruožų, kuriems negalite atsispirti?

– Man svarbiausia – graži šypsena ir humoro jausmas. Smagu, kai mergina sugeba prajuokinti, moka džiaugtis gyvenimu. Visa kita – ne taip svarbu.

– „Eurovizijos“ scenoje nusiplėšėte marškinius ir pademonstravote treniruotą kūną. Jūs laikomas vienu seksualiausių ir geriausiai atrodančių Švedijos vyrų. Ar daug dėmesio skiriate išvaizdai?

– Kaip kada. Jei žinau, kad teks nusirengti, kaip per tą „Eurovizijos“ numerį, kelias savaites kaip išprotėjęs lieju prakaitą sporto salėje ir laikausi dietos. Po to dvi savaites kasdien kemšu picą ir mėsainius kaip dabar.

Svoris vėl užaugo, tad prieš koncertus vėl turėsiu pasportuoti. Nesu sporto maniakas, bet turiu prisižiūrėti – toks mano darbas.

– Visada atrodote stilingai. Ar daug laiko praleidžiate parduotuvėse?

– Dievinu gražius drabužius, bet nekenčiu trintis parduotuvėse. Man pasisekė – turiu stilistą, kuris puikiai žino mano skonį. Jis nueina ir viską nuperka. Tai labai patogu.

Man labiausiai patinka švedų dizainerių sukurti drabužiai – „Oscar Jacobson“, „Acne“ ir daug kitų. Švedijoje netrūksta talentingų mados kūrėjų.

– Pernai nuogas pozavote gėjų žurnalo „Gay Times“ viršeliui. Kaip jautėtės tai darydamas?

– Labai wypatinga patirtis. (Juokėsi.) Fotosesija vėlų vakarą vyko Stokholme. Fotografas ir plaukų stilistas – tie patys, su kuriais dirbu nuolat, tad nebuvo nejauku, bet dėl drąsos vis tiek išgėrėme porą butelių vyno.

Norėjau, kad nuotraukose atsispindėtų humoras, taip ir nutiko. Nenorėjau fotosesijos, kurioje atrodytų, kad puikuojuosi savo išvaizda. Nenorėjau, kad nuotraukos būtų pernelyg erotiškos ir karštos. Man atrodo, mums puikiai pavyko.

– Koks įsigytas daiktas jums pats brangiausias?

– Vasarnamis gražiame gamtos kampelyje, kurį nusipirkau pernai. Man ten taip patinka, kad niekur nenoriu išvažiuoti.

Ir, žinoma, mano šuo – labradoras Messi. Bet tai ne daiktas.

– „Eurovizijos“ proga jūsų balsas skambėjo net Stokholmo metro – pranešate stotelių pavadinimus. Kada pastarąjį sykį keliavote viešuoju transportu?

– Labai seniai. Man tai nebeįmanoma. Pernelyg daug žmonių norėtų kartu nusifotografuoti, niekur negalėčiau nuvažiuoti.

Jei atvirai, kartais sunku patikėti tuo, kur mane nuvedė mano karjera. Kai buvau penkiolikos ir sakiau, kad noriu tapti popžvaigžde, visi aplink sakė, jog tai neįmanoma.

Bet štai prašom – daug koncertuoju Švedijoje ir užsienyje, vedu televizijos laidas, laimėjau populiariausią muzikos konkursą pasaulyje. Stebinanti tikrovė.

Būtent todėl man labai svarbu išlaikyti tuos draugus, su kuriais bendravau prieš išgarsėdamas, daugiau laiko praleisti gamtoje, toli nuo miesto triukšmo, kur tiesiog galiu būti savimi ir nejausti dėmesio. Kad nepamesčiau galvos ir nepamirščiau, kad širdyje tesu tas pats vaikėzas, turintis svajonę.

– Ilgitės dienų, kai galėjote traukiniu važiuoti niekieno neatpažintas?

– Ne. (Juokiasi.) Turiu puikų automobilį, su manimi visur keliauja šuo, tad mašina važiuoti tiesiog paprasčiau.

– Kokios keisčiausios dovanos esate sulaukęs iš gerbėjų?

– Viena mergina man įteikė savo kūrybos sekso romaną. Tokią knygą apie mane ir ją, kurioje – vien erotinės scenos.

Ten labai konkrečiai aprašyta, ką mes veikiame lovoje. Kiekvienas iš tų veiksmų ir kai kurios mūsų kūno dalys ten pavadintos pagal mano dainas. Dabar mane jau sunku kuo nors nustebinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu