Aušra Kilkuvienė išbandė naujausią veido atjauninimo procedūrą

Televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjai Aušrai Kilkuvienei naujausiu Lietuvoje dermatologiniu lazeriu buvo atliktas veido odos patempimas. „Mano darbas yra toks, kad visuomet turiu būti pasiruošusi eteriui. Filmavimai gali būti suplanuoti bet kada, todėl neturiu laiko ilgai reabilitacijai“, – kalbėjo žymi moteris.

Aušra Kilkuvienė išbandė naujausią veido atjauninimo procedūrą<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Kilkuvienė išbandė naujausią veido atjauninimo procedūrą<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2015, 6:33 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:41 PM

Vienas pagrindinių naujausios kartos dermatologinio lazerio Fotona „Dynamis“ privalumų yra fotoatjauninimas – odos atjauninimas unikalia sistema, kuomet paviršinis odos patempimas atliekamas be pjūvių ar injekcijų.

„Šio tipo lazeris yra naujausias ir vienintelis toks Lietuvoje, tad mano patirtis yra unikali, o pojūčiai buvo sumišę ir su baime, kad esu pirmoji, kuri išbandė šią procedūrą, ir su noru sužinoti, kas bus toliau. Procedūros metu jaučiau masažą, dilgčiojimą, dursčiojimą – viskas persipina tarpusavyje ir atrodo, kad smegenys neatskiria kas yra kas“, – potyrius pasakojo televizijos žvaigždė.

Vadinamojo žvaigždžių pilingo procedūra trunka apie dvidešimt minučių, o rezultatai išlieka iki pusmečio. Klinikos „Grožio chirurgija“ gydytoja dermatologė Natalija Jasaitienė sako, kad lazeriu galima gydyti įvairias odos problemas: šalinti gerybinius darinius, kapiliarus veide ir kojose, kovoti su plaukuotumu, akne ir jos paliktais randais, naikinti strijas ir randus.

„Lazeris yra labai protingas – juo galima ne tik panaikinti estetines problemas, bet ir gydyti tai, kas žmogui kelia psichologinį diskomfortą. Pasaulyje jis atsirado tik šių metų pradžioje, o Lietuvoje toks yra vienintelis“, – sakė N. Jasaitienė. Gydytoja viliasi, kad unikalios lazerio savybės paskatins žmones susimąstyti, kad odos problemas jau galima išspręsti daug lengviau nei kada nors anksčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.