„Auksinis pienas“ – gėrimas, padėsiantis nuo daugelio ligų

„Auksiniu pienu“ vadinamo gėrimo pagrindinė sudedamoji dalis yra ciberžolės. Liaudies medicinos šalininkai tikina, kad šis gėrimas turi neįtikėtinų uždegimą slopinančių savybių, todėl gerti jį vertėtų kone kasdien.

„Auksinio pieno“ pagrindinė sudedamoji dalis – ciberžolė.<br>„123rf.com“ nuotr.
„Auksinio pieno“ pagrindinė sudedamoji dalis – ciberžolė.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 5:21 PM, atnaujinta Jan 16, 2019, 8:19 PM

Ar tikėti liaudies medicina – rinkitės patys. Tiesa, neretai net gydytojai pripažįsta, kad ligų profilaktikai įvairios žolelės, prieskoniai ar vaisių kokteiliai puikiai tinka.

Teigiama, kad „auksinis pienas“ ne tik gerina imunitetą, virškinimą, valo kepenis, reguliuoja kraujospūdį, bet ir veikia kaip nuskausminamieji ar išvalo odą.

Tiesa, šis gėrimas tokiomis savybėmis pasižymi ne vien dėl jo sudėtyje esančių ciberžolių. Liaudies medicinos propaguotojai siūlo į jį dėti ir juodųjų pipirų, esą jie sustiprina gėrimo poveikį.

Kaip pasigaminti?

Norint pasigaminti „auksinio pieno“ pirmiausia reikia paruošti ciberžolių pastą. Jai prireiks ketvirtadalio stiklinės maltų ciberžolių, pusės šaukštelio juodųjų pipirų ir pusės stiklinės vandens.

Sumaišykite visus produktus ir šiek tiek pavirkite ant mažos ugnies nuolatos maišydami. Nuėmę nuo ugnies leiskite pastai atvėsti, sudėkite į stiklainį ir padėkite į šaldytuvą. Galėsite ją naudoti kada tik panorėję.

„Ausinio pieno“ receptas

Jums reikės stiklinės migdolų pieno, nors tinka ir kokosų. Paimkite taip pat šaukštą kokosų sviesto, ketvirtadalį valgomojo šaukšto jau pagamintos ciberžolių pastos bei medaus.

Sumaišykite visus produktus, išskyrus medų. Pakaitinkite, bet neužvirkite. Nuėmę nuo ugnies šiek tiek atvėsinkite ir įsidėkite medaus pagal skonį. „Auksinio pieno“ galite išgerti kad ir po stiklinę kasdien.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.