Jaunystės eliksyras, kurį lengvai pasigaminsite namuose

Jaunystės eliksyru liaudies medicinoje vadinamas gėrimas visų pirma skirtas imunitetui stiprinti ir gerai sveikatai išlaikyti. Teigiama, kad jis padeda išvalyti toksinus, gerinti kraujotaką, valo kepenis.

Gėrimas padės netgi išvalyti veido odą.<br>123rf nuotr.
Gėrimas padės netgi išvalyti veido odą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 3:13 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:22 AM

Šį jaunystės eliksyrą pamėgę ir tie, kurie nori išvengti peršalimų. Kaip teigiama, jis padeda stiprinti imunitetą, todėl žiemą yra tiesiog būtina turėti jį namuose.

Jei norite pasigaminti jaunystės eliksyrą, jums reikės: saujos jaunų pušies ūglių, 2 litrų vandens, mažos saujos svogūnų lukštų, 1 arbatinio šaukštelio saldymedžio šaknies bei 2 valgomųjų šaukštų erškėtuogių.

Kaip pasigaminti?

Į puodą įdėkite maždaug 30 jaunų pušies ūglių, įpilkite 2 litrus vandens ir įberkite sumaltus svogūnų lukštus bei susmulkintą saldymedžio šaknį. Virkite ant mažos ugnies 20 minučių. Tuomet įdėkite sumaltas erškėtuoges ir pavirkite dar 30 sekundžių.

Uždenkite puodą dideliu rankšluosčiu ir palikite 12 valandų. Tuomet nukoškite, pakaitinkite, bet neužvirkite ir tada atvėsinkite. Gerkite po stiklinę ar dvi per dieną.

Teigiama, kad šis gėrimas padės netgi išvalyti veido odą, dėl ko atrodysite jauniau, galėsite džiaugtis švytinčiu veidu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.