Paprastas kompresas, padėsiantis pamiršti sprando skausmą

Kaklo osteochondrozė arba liaudiškai vadinamos druskos sprando srityje kankina ne vieną net jauną žmogų. Dėl to atsiranda galvos skausmai, svaigimas, nuovargis, mieguistumas. Atsikratyti šios problemos gali padėti ir liaudies medicinos patarimai.

Bulvių kompresas padės atsikratyti susikaupusių druskų.<br>123rf nuotr.
Bulvių kompresas padės atsikratyti susikaupusių druskų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 9:07 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 4:23 AM

Skaičiuojama, kad praeina maždaug pusmetis kol problema tampa itin rimta, tad jei pajutote skausmus sprando srityje, nedelskite ir nelaukite kol bėda įsisenės. Jei susizgribsite laiku, jums gali padėti paprasti kompresai.

Jam pagimti prireiks bulvių, medaus ir eterinio eglių spyglių aliejaus. Sutrinkite žalias bulves ir sumaišykite su medumi. Medaus imkite tiek pat kiek gavote bulvių tyrės.

Gautą masę uždėkite ant sprando ir šiltai apvyniokite. Laikykite 2 valandas, po to nuplaukite ir patepkite keliais lašais eterinio eglių spyglių aliejaus.

Procedūrą kartokite kasdien maždaug savaitę. Jei palengvėjimo nejaučiate – kreipkitės į gydytoją. Nepamirškite, jog liaudies medicina padeda greičiau pasveikti, tačiau nepakeičia medikų taikomų gydymo metodų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.