Lengvas receptas, kuris padės turėti švytinčią veido odą

Laikas ir pinigai, kuriuos skiriate norėdami turėti gražią, švytinčią veido odą atrodo nesuskaičiuojami. Tačiau vis tiek dažnai liekate nepatenkintas. Išeitis – pasigaminti visiškai natūralią kosmetikos priemonę, kuri efektyviai pagelbės jūsų veido odai.

Kokosų aliejus gerai drėkina veido odą.<br>123rf nuotr.
Kokosų aliejus gerai drėkina veido odą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 5:44 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:10 PM

Natūralios medicinos šalininkai visuomet siūlo pirmiausia išbandyti natūralias, gamtos suteiktas galimybes ne tik sustiprinti savo sveikatą, bet ir gražiai atrodyti. Štai norintiems turėti švytinčią veido odą, be kita ko, patariama naudoti ne brangius kremus, o paprastą kokosų aliejų.

Teigiama, kad kokosų aliejus gerai drėkina odą, o drėkinti reikia tiek sausą, tiek riebią odą. Be to, jis maitina odą, dėl ko ji išlieka elastinga, mažėja raukšlės. Žiemą kokosų aliejus taip pat apsaugos veido odą nuo šalčio.

Jei norite, kad kokosų aliejus geriau įsigertų į veido odą, paruoškite iš jo kremą. Užtruksite vos kelias minutes, o gauto kremo užteks ilgam.

Jums reikės kokosų aliejaus (kiekis priklauso nuo to, kiek norite pasigaminti kremo) ir eterinio aliejaus pagal jūsų odos tipą bei kvapą, kuris jums patinka labiausiai.

Įpilkite kokosų aliejų į indą, paimkite plaktuvą ir suplakite įlašindami kelis lašus eterinio aliejaus. Plakite tol, kol masė primins suplaktą grietinėlę, o vėliau sudėkite į stiklinį indelį. Štai ir viskas – odą maitinantis kremas paruoštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.