Kas atsitiks, jeigu visą mėnesį valgysite avokadus?

Avokadas seniai žinomas kaip vienas sveikiausių produktų. Jame gausu vitaminų ir maistinių medžiagų.

Avokadas naudingas sveikatai.<br>123rf nuotr.
Avokadas naudingas sveikatai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2019, 5:26 PM

Jei iki šiol neragavote avokado – nusipirkite jo šiandien pat. Jis ne tik skanus, bet ir labai sveikas. Be to, yra gausybė receptų, kuriuos perskaitę pasigaminsite sau tikrą vitaminų „bombą“. Pamėginkite avokadą valgyti bent po truputį kasdien ir pastebėsite akivaizdžius pasikeitimus.

Avokade gausu ląstelienos, vitaminų C, K, E. Tai taip pat puikus folio rūgšties šaltinis. Kalio kiekis avokaduose yra didesnis nei bananuose.

Šis vaisius yra puikus sveikųjų riebalų šaltinis. Sveikieji riebalai mažina cholesterolio kiekį kraujyje taip gerindamas širdies veiklą.

Jie norite numesti svorio – avokadas yra puikus pasirinkimas. Jis suteikia sotumo jausmą, kuris išlieka ilgiau. Todėl nekils noras užkandžiauti. Sveiki riebalai, esantys avokaduose, padeda išlaikyti energiją. Be to, avokadas gerina virškinimą.

Avokadas naudingas ir jūsų akimis dėl jo sudėtyje esančio liuteino. Todėl jei bent mėnesį kasdien vartosite avokadus, pajusite, jog akių nuovargis sumažėjo.

Šis vaisius gali padėti ir tuomet, jei norite turėti gražius plaukus bei odą. Tereikia tik periodiškai pasidaryti kaukę veidui ar plaukams ir pamatysite, jog jų būklė ženkliai pagerėjo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.