4 būdai atsikratyti nuo spuogų likusių randų

Jeigu turite problemišką odą, bėrimai, spuogai ir kartais po jų liekantys randai ir paraudimai jums nėra naujiena. Be abejo, tai sukelia diskomfortą ir norą slėpti veidą. Liaudies medicina siūlo išeitį – produktus, kurie sumažins tiek susidariusius randus, tiek ir paraudimus.

Randų nuo spuogų galima atsikratyti natūraliomis priemonėmis.<br>123rf nuotr.
Randų nuo spuogų galima atsikratyti natūraliomis priemonėmis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2016, 10:06 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 1:16 PM

1. Alijošiaus sultys

Nelaukite kelių mėnesių kol paraudimai ar randeliai išnyks patys. Jūs galite juos sumažinti panaudoję alijošiaus sultis. Išspauskite šiek tiek sulčių, užtepkite ant veido, palaikykite 30 minučių ir tuomet nuplaukite šiltu vandeniu.

2. Soda

Panaudodami valgomąją sodą galite atlikti švelnų pilingą, kuris padės sumažinti odos nelygumus ir atsikratyti paraudimų. Į šaukštelį valgomosios sodos įlašinkite kelis lašus vandens ir gautą masė užtepkite ant pažeistų vietų. Masažuokite veidą keletą minučių, o tada nuplaukite šiltu vandeniu.

3. Citrina

Citrina – gerai žinomas „baliktis“, kuris tikrai padės sumažinti nuo spuogelių atsiradusius paraudimus. Nuvalykite visą veido odą citrinos sultimis it veido prausikliu. Palaukite 15 minučių ir tada nuplaukite šiltu vandeniu.

4. Pomidorai

Pomidorai – produktas, kuriame daug beta karotino. Supjaustykite juos plonomis riekelėmis ir uždekite ant veido. Palaikykite 10 minučių ir tuomet nuplaukite.

Po tokių procedūrų geriausia odą patepti drėkinamuoju kremu

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.