Naminis receptas išgelbės jus nuo sugrubusių kulnų

Sugrubę kulnai – tiek vyrų, tiek moterų problema. Tam, kad jie neskilinėtų, o skilimuose nekiltų infekcijų, nuolat turite rūpintis kulnų oda ir juos šveisti. Tai galima padaryti natūraliomis naminėmis priemonėmis, rašoma justhealthylifestyle.com.

Tam, kad kulnai neskilinėtų, o skilimuose nekiltų infekcijų, nuolat turite rūpintis kulnų oda ir juos šveisti.<br>123rf nuotr.
Tam, kad kulnai neskilinėtų, o skilimuose nekiltų infekcijų, nuolat turite rūpintis kulnų oda ir juos šveisti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-20 07:20, atnaujinta 2017-04-17 12:31

Pasigaminkite tokio šveitiklio. Užpildykite 3/4 stiklainio jūros druska, į ją įpilkite alyvuogių arba migdolų aliejaus. Jo reikia tiek, kad visa druska sumirktų.

Tada įlašinkite 6 lašus arbatmedžio aliejaus ir 6 lašus mėtų eterinio aliejaus. Jei turite jautrią odą, naudokite nedidelį kiekį – 1-2 lašus.

Porą kartų per savaitę po maudynių drėgnus kulnus sukamaisiais judesiais šiuo šveitikliu šveiskite 5 minutes. Po to, kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.