Šokiruoja: paprastas būdas žaibiškai sulieknėti!

Grožio salono savininkė Agnė atskleidžia – pagal vieną gana paprastą metodą ji atsikratė 12 kilogramų antsvorio per trumpą laiką. Skaityk interviu su Agne ir sužinok, kur gauti nemokamą mitybos konsultaciją dėl lieknėjimo!

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 28, 2016, 6:11 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 11:52 PM

– Kokia buvo Jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

– Išbandžiau beveik visas žinomas dietas, tačiau be rezultatų. Aš negalėjau ištverti to bado jausmo. Pabaigoje visada „nutrūkdavau“ ir vis tiek bėgdavau prie šaldytuvo.

– Kodėl nusprendėte sulieknėti būtent dabar?

– Apie Stokholmo dietą teigiamų atsiliepimų buvo girdėjusi jau prieš tai, bet šį kartą mane sudomino pasiūlymas internete. Ši dieta padeda suaktyvinti medžiagų apykaitą, todėl kiekvienas gali tapti lieknas. Programa žada, kad sumokėtus pinigėlius grąžins, jei man kažkas nepavyks. Su tokiomis sąlygomis neturėjau ko prarasti. Be to, kiek gi galima tempti gumą – norėjau kažką daryti savo išvaizdos ir sveikatos naudai! Pagaliau!

– Kodėl pasirinkai Stokholmo dietą?

– Man labai patiko dietos plano siūlomų produktų asortimentas ir galimybė nemokamai bendrauti su specialistais, norint pakeisti bet kurį iš patiekalų kitu ar iškilus kitiems klausimams. Palyginti su kitomis, anksčiau bandytomis dietomis, laikydamasi Stokholmo dietos plano, nė akimirkos nesijaučiau alkana. Tai tikrai buvo lengva!

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

Pirmuosius rezultatus pastebėjau jau per pirmas dietos dienas. Per pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus, bet norėjau pasiekti dar lieknesnės figūros. Toliau laikiausi programos konsultantės rekomendacijų ir dabar iš viso numečiau 12 kilogramų! Ir visa tai be jokių skausmingų treniruočių!

– Ar jūs rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms?

– Laikydamasi Stokholmo dietos praradau 12 kg antsvorio ir dabar su malonumu žiūriu į veidrodį! Nauja figūra esu labai patenkinta. Programą rekomenduoju visiems, ypač tiems, kurie šiuo metu į Stokholmo dietą žiūri skeptiškai. Tiesiog išbandyk! Dieta Tave išmokys, kaip įdedant nedaug pastangų galima pasiekti lieknos figūros, be to, dar galėsi skaniai ir sočiai pavalgyti!

Sukurk asmeniškai Tau pritaikytą mitybos planą ir atsikratyk antsvorio per savaitę valgydama skaniai ir sveikai! Tik šiandien – paskutinę didžiosios rudens AKCIJOS dieną – kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai savo testo rezultatus bei lieknėjimo specialisto konsultaciją.

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.