Marlene Dietrich naminis kremas stulbinančiai pakeis odą

Daugybė į ketvirtąją dešimtį įkopusių moterų žino, kad tokio amžiaus atsiranda pirmosios mimikos raukšlės, kurios bėgant laikui tik gilėja. Šiandien egzistuoja daugybė odos regeneraciją skatinančių kremų, užkertančių kelią raukšlių susidarymui. Deja, daugybė jų yra prisotinti chemikalų, kurių tikrai nederėtų tepti ant jautrios veido odos.

Keturių sudedamųjų dalių kremas apsaugo odą nuo raukšlių.<br>123rf.com
Keturių sudedamųjų dalių kremas apsaugo odą nuo raukšlių.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 4:09 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:25 PM

Tačiau, kyla klausimas, ką daryti, norint išvengti pageltusios, šiurkščios ir jaunatvišką elastingumą praradusios odos. Laimei, portale takprosto.cc buvo pateiktas atsakymas kaip odą išlaikyti jauną ir skaisčią per daug neišlaidaujant.

Tai ne tik pigi, bet ir natūrali priemonė, kurios efektyvumą įrodo vienos garsiausių pasaulio aktorių, dainininkės, savo laikmečio simboliu tapusios Marlene Dietrich oda. Praėjusio amžiaus gražuolė buvo žinoma dėl savo skaisčios odos, kuri, rodos, bėgant metams nė kiek nesikeitė. Tik po garsiosios aktorės mirties paaiškėjo, kad ji naudojo savadarbį veido kremą, kuriam tereikia keturių ingredientų.

Tam, kad pasigamintumėte Marlene Dietrich kremą nuo raukšlių, jums reikės:

200 g riebios grietinės

50 g degtinės

30 g citrinos sulčių

1 kiaušinio baltymo

1 šaukštas glicerino

Viename indelyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis. Tai atlikę turėtumėte gauti apie 300 gramų maitinamojo ir odą atjauninančio bei stangrinančio kremo. Be to, šį kremą galite panaudoti ir tepti kūnui, kadangi tai puiki natūrali alternatyva drėkinamajam kremui.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad kremą reikėtų suvartoti per 7 dienas. Jeigu manote, kad to padaryti nespėsite, ingredientus sumažinkite per pusę, o pagamintą kremą laikykite šaldytuve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.