Išgerkite šių sulčių ir jau po savaitės pastebėsite, kaip tirpsta kilogramai

Nieko keisto, kad po švenčių norisi atsikratyti papildomų kilogramų. Laimei, egzistuoja itin lengvas ir nealinantis būdas tai padaryti. Tereikia išgerti stiklinę šių sulčių per dieną, o rezultatais galėsite džiaugtis jau po 7 dienų, rašė dailyhealthpost.com.

Ar įmanoma sulieknėti ir nebepatirti vadinamojo jo-jo efekto? Apie tai tiesioginėje portalo lrytas.lt transliacijoje papasakojo natūropatinės mitybos specialistė Tautvile Šliažaite.<br>123rf.com
Ar įmanoma sulieknėti ir nebepatirti vadinamojo jo-jo efekto? Apie tai tiesioginėje portalo lrytas.lt transliacijoje papasakojo natūropatinės mitybos specialistė Tautvile Šliažaite.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 7:31 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:36 PM

Visų pirma, svarbu paminėti, kad visi žmonės turi tam tikrą riebalinį sluoksnį, kuris padeda apsaugoti vidaus organus. Tam, kad palaikytumėte sveikas organizmo funkcijas, turėtumėte pasirūpinti subalansuota mityba.

Tie, kurie per dieną suvartoja apie 1600 kalorijų, turėtų valgyti 36 – 62 gramus riebalų per dieną. Asmenys, suvalgantys apie 2000 kalorijų, jų suvartoti turėtų apie 44 – 78 gramus. Jie mums suteikia energijos bei skatina ląstelių augimą. Taip pat, riebalai mums padeda palaikyti optimalią kūno temperatūrą ir neleidžia organizmui atšalti, padeda pasisavinti mineralus ir gamina svarbius hormonus.

Lengviausias būdas atskirti sveikatai naudingus riebalus yra atkreipti dėmesį į jų konsistenciją. Jeigu kambario temperatūroje riebalai yra kietesni ar išlaiko savo formą, jų geriausia vengti. Tai galėtų būti taukai, sviestas. Visgi, jiems nereikėtų priskirti riešutų.

Tokioje pačioje temperatūroje skystą pavidalą turintys riebalai sveikatai yra naudingesni. Tai būtų įvairūs aliejai. Naudingiausias sveikatai yra ypač tyras alyvuogių aliejus. Tačiau vien šių žinių ne visuomet užtenka norint turėti liekną it vapsvos liemenį.

Minėtos svorį kontroliuoti padedančios sultys yra sudarytos iš vos kelių ingredientų, kurių daugelį rasite savo šaldytuvuose. Visgi, visi jie atlieka svarbų vaidmenį atsikratant papildomų kilogramų. Visų pirma, ananase yra fermentų, kurie skatina mėsos ląstelių irimą, o mokslininkai patikino, kad tai padeda atsikratyti ir riebalinio sluoksnio.

Agurkuose gausu mineralų, vitaminų bei antioksidantų, kurie ne tik naudingi bendrai organizmo sveikatai, bet ir padeda atsikratyti antsvorio. Kita sulčių sudedamoji dalis, petražolės lapai bei salierai, savo nauda taip pat neatsilieka. Ji skatina virškinimą bei suaktyvina medžiagų apykaitą.

Tam, kad pasigamintumėte šias stebuklingas sultis, Jums reikės: agurko, saliero kotų, 3 griežinėlių ananaso, 1 puodelio petražolės lapų.

Gerai nuplaukite prieskonines daržoves, agurką bei ananasą ir viską sudėkite į maisto smulkintuvą. Gautas tirštas sultis gerkite rytais, prieš valgį. Nė nepastebėsite, kaip Jums ims nykti svoris!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.