Pasigaminę šio gėrimo, pamiršite skausmus, cholesterolį ir toksinus

Visi žinome, kad maistas ir mityba daro didžiulę įtaką ne tik bendrai mūsų savijautai, bet ir sveikatai. Todėl daugelis nusimano apie sveikatai naudingus maisto produktus ar arbatas, padedančias sustiprinti imunitetą ar įveikti ligą. Tačiau esame tikri, kad tikrai nebandėte šios neįprastos priemonės, aprašytos portale organicandhealthy.org.

Česnakinis pienas – vaistas nuo daugelio ligų.<br>123rf.com
Česnakinis pienas – vaistas nuo daugelio ligų.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2017, 8:30 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 8:27 PM

Pasirodo, nuo daugybės ligų gelbstinčiam gėrimui pasigaminti tereikia 4 ingredientų, kuriuos daugelis turi savo virtuvėje. Jam reikės: 0,5 l pieno, 10 trintų česnako skiltelių, 2-3 a.š. medaus ir 250 ml vandens.

Paruošimas: puode sumaišykite pieną ir vandenį, įberkite česnaką. Leiskite užvirti ir maišydami šiek tiek pavirkite and ne aušktesnės kaip vidutinės kaitros. Vėliau nukoškite ir įmaišykite medų. Gerkite šiltą.

Nors skonis, be abejonės, bus savotiškas, šis gėrimas padeda nuo daugelio ligų. Sergant plaučių uždegimu šį pieną reikėtų gerti tris kartus per dieną, artritu ar padidėjusiu cholesteroliu – kiekvieną dieną kol imsite jausti pagerėjimą.

Česnakų pienas taip pat malšina sėdmens nervo (sciatica) skausmą. Jei kankina kosulys, galite įberti šiek tiek ciberžolės, kadangi joje esančios medžiagos padeda kovoti su uždegimu.

Šią priemonę taip pat patariama vartoti siekiant išvalyti organizmą nuo toksinų. Tam, kad pasiektumėte geriausių rezultatų, skystį gerkite penkias dienas iš eilės.

Visgi, svarbu suprasti, kad česnakų pienas gali veikti liuosuojančiai bei suteikti ne itin malonų burnos kvapą. Taigi, pasiryžus gydytis šiuo neįprastu metodu, geriausia užtikrinti, jog netoliese yra tualetas arba kišenėje – kramtomosios gumos pakelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.