Per kelias minutes pamiršite toksinus ir sureguliuosite cukraus kiekį kraujyje

Kartais ligas yra lengva gydyti, o kartais tai tampa iš tiesų keblia užduotimi. Tačiau, kai reikia gydytis kelias sveikatos problemas vienu metu, tai pasiekti tampa dar sunkiau. Laimei, yra itin pigus būdas iš karto susidoroti su dviem itin dažnais sveikatos sutrikimais, rašė dailyhealthpost.com.

Vos porą minučių trunkantis pasigaminti gėrimas gali padėti atsikratyti ne tik antsvorio, bet ir sumažinti cukraus kiekį kraujyje.<br>123rf nuotr.
Vos porą minučių trunkantis pasigaminti gėrimas gali padėti atsikratyti ne tik antsvorio, bet ir sumažinti cukraus kiekį kraujyje.<br>123rf nuotr.
Vos porą minučių trunkantis pasigaminti gėrimas gali padėti atsikratyti ne tik antsvorio, bet ir sumažinti cukraus kiekį kraujyje.<br>123rf.com
Vos porą minučių trunkantis pasigaminti gėrimas gali padėti atsikratyti ne tik antsvorio, bet ir sumažinti cukraus kiekį kraujyje.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 5:36 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 5:07 PM

Žemiau pateiktas gėrimo receptas ypatingas. Jį ne tik paprasta pasigaminti, bet ir netrukus galima džiaugtis ypatingu ir greitu poveikiu sveikatai.

Vos penkių sudedamųjų dalių gėrimas užtikrina toksinų pašalinimą iš organizmo bei sumažinti cukraus kiekį kraujyje, taigi kovoja ir su diabeto simptomais. Tokį poveikį suteikia cinamono, citrinos sulčių ir natūralaus obuolių acto mišinys.

Tam, kad pasigamintumėte šį „stebuklingą“ gėrimą, jums reikės:

1 a.š. cinamono

2 v.š. obuolių acto

2 v.š. šviežių citrinos sulčių

1 v.š. natūralaus medaus

Stiklinės vandens

Norėdami paruošti šį gėrimą viską sudėkite į vieną indą ir gerai išmaišykite. Gerkite tuščiu skrandžiu, likus maždaug pusvalandžiui iki pusryčių. Taip pat gėrimo negaminkite iš anksto – jo paruošimas trunka vos dvi minutes, todėl tikrai galite atrasti laiko kas dieną pasigaminti šviežią.

Tiesa, dėl sudėties šis gėrimas nebus tinkamas jautrų skrandį turintiesiems ar sergantiesiems skrandžio ligomis, mat gali sudirginti.

Veiksmingumas slypi sudėtyje

Cinamonas yra ypatingas prieskonis, kuris ne tik pagardina patiekalus, bet ir padeda išlaikyti gliukozės kiekio kraujyje pusiausvyrą. Jis taip pat didina jautrumą insulinui, todėl yra ypač naudingas II tipo diabetu sergantiems asmenims.

Kas dieną vartojamas obuolių actas gali sumažinti kraujospūdį, o citrinų sultyse esantys flavonoidai veikia kaip antioksidantai. Šiuose vaisiuose taip pat gausu vitamino C, kuris, kartu su medumi, gerina imuninės sistemos atsaką į infekcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.