Viena stebuklinga priemonė pakeis jus neatpažįstamai: išgelbės odą ir plaukus

Neseniai į mano rankas pateko Emu aliejus. Tiesą sakant, iki tol nebuvau girdėjusi apie šį aliejų, jo poveikį žmogaus odai, o tuo labiau – kad jis gali būti toks naudingas ne tik odai, bet ir plaukams.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2017, 8:08 AM, atnaujinta May 29, 2017, 3:46 PM

Jau senovės kultūros naudojo Emu aliejų kaip efektyvią kosmetikos priemonę gydant nudegimus, kontaktinius dermatitus, egzemą, psoriazę. Sakoma, kad Kleopatra naudojo Emu aliejų tam, kad išsaugotų odos jaunystę, skaistumą ir grožį!

Lietuvoje nėra tiek daug vietų, kur būtų galima įsigyti šio aliejaus. Vieni pirmųjų lietuvius su šiuo aliejumi supažindino įmonė „Sveikas grožis“. Efektyvus odos drėkinimas ir maitinimas Emu aliejus veikia apgrubusią, sausą odą bei padaro ją elastingą ir sveiką.

Emu aliejus yra natūralus ir efektyvus odos drėkiklis, skatinantis odos regeneraciją. Dėl sudėtyje esančio didelio kiekio Omega 3, 6 ir 9 rūgščių, oda intensyviai drėkinama, maitinama ir minkštinama, tampa sveikesnė ir skaistesnė.

Jis greitai įsigeria, nepalikdamas jokių pėdsakų. Taip pat jame gausu vitaminų A ir E. Todėl kasdienį kremą galite drąsiai iškeisti į Emu aliejų.

„Pažadina“ plaukų folikulus

Pastebėta, jog Emu aliejus teigiamai veikia odos regeneraciją bei plaukų augimą. Moksliniais tyrimais įrodyta, jog reguliariai tepant galvos odą Emu aliejumi daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų vėl tapo aktyvūs. Todėl stručio taukai rekomenduojami plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka kovoti su pleiskanomis, stiprina plaukus, skatina augimą, mažina slinkimą.

Efektyvi priemonė probleminei odai

Emu aliejus nekemša porų, nes yra artimiausias žmogaus odos epidermiui. Taip pat mažina odos uždegimus ir jautrumą egzemos, dermatito ir psoriazės atvejais. Žmonės, sergantys šiomis ligomis, dažniausiai netoleruoja kosmetikos.

Emu aliejus ne tik nedirgina egzema ir psoriaze kamuojamų žmonių odos, bet ir palengvina jų būklę, mažina niežėjimą, įsigeria į giluminius odos sluoksnius, nealergizuoja. Jis naudojamas strijų profilaktikai ir mažinimui. Taip pat randų mažinimui pradinės epitelizacijos stadijose.

Kokybė

„Sveiko grožio“ Emu aliejus yra nerafinuotas, nedezodoruotas, todėl išsaugojęs visas savo vertingąsias savybes. Jis yra aukščiausios rūšies ir kokybės, A kategotijos, todėl saugus naudoti. Savo asortimente „Sveikas grožis“ siūlo Emu aliejų praturtintą skirtingais aukščiausios rūšies eteriniais aliejais, kad kiekvienas klientas atrastų sau tinkantį ir patinkantį produktą.

Daugiau informacijos www.sveikas grozis.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.