Antsvorio atsikračiusi Ilma džiaugiasi: kilogramai tirpo patys

„Kiekvieną dieną ant svarstyklių lipau su džiaugsmu, nes antsvoris akivaizdžiai mažėjo. Dabar mano gyvenime neįtikėtinos permainos – numečiau 14 kilogramų ir jaučiuosi puikiai“, – taip apie savo lieknėjimo patirtį pasakoja Ilma (45 m.).

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 11, 2017, 9:30 AM, atnaujinta Jul 11, 2017, 10:04 AM

Perskaityk interviu su Ilma ir sužinok, kaip gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją.

– Ilma, kokia buvo ankstesnė Jūsų lieknėjimo patirtis?

– Tikriausiai nėra tokio lieknėjimo metodo arba „stebuklingų priemonių“, kurių neišbandžiau. Išbandžiau lieknėjimo piliules, arbatas, lieknėjimo diržus ir kelnes. Laikiausi ir kelių tikrai drastiškų dietų. Dėl antsvorio bandžiau net skausmingai badauti. Nė vieno iš šių metodų negaliu rekomenduoti – tai yra kankinimasis be jokių rezultatų.

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Mintis, kaip numesti nereikalingus kilogramus galvoje sukosi visą laiką (kaip ir kiekvienai moteriai). Norėjau pagaliau atrodyti gerai – pirmiausiai pati sau ir kad artimieji manimi didžiuotųsi.

– Kodėl pasirinkote Stokholmo dietą?

– Aš ieškojau metodo, pagal kurį greitai galima pasiekti rezultatų, nes priešingu atveju į mintį sulieknėti tiesiog greitai numočiau ranka. Apie Stokholmo dietą girdėjau jau anksčiau. Sužinojau, kad anksčiau keli mano pažįstami laikydamiesi šios dietos gerokai sulieknėjo. Bet aš netikiu niekuo, kol pati neišbandau, todėl užsisakiau Stokholmo dietos mitybos planą. Guodė mintis, kad blogiausiu atveju man sugrąžins pinigus, o geriausiu – būsiu liekna – apie tai jau seniai svajojau. Neturėjau ko prarasti, nebent antsvorį.

 

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Nieko sudėtingo – pagal mitybos planą maistas buvo skanus ir sotus, pagaminti labai paprasta. Pirmuosius rezultatus pastebėjau jau pirmosiomis dienomis – numečiau 4 kg. Jei kažkas man tai pasakotų, netikėčiau! Kiekvieną dieną ant svarstyklių lipau su džiaugsmu, nes žinojau – skaičius ant svarstyklių vis mažėja. Dabar su manimi įvyko pačios nuostabiausios permainos – numečiau 14 kilogramų ir jaučiuosi puikiai! Bet svarbiausia – aš pagaliau patinku sau!

– Ar rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą ir kitiems žmonėms? 

– Visiems, kurie turi problemų su antsvoriu, būtinai rekomenduoju Stokholmo dietą! Pabandyk pats ir vėliau būsi dėkingas! 

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!


Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.