Vos trys šaukštai per dieną ir svoris bei cholesterolio kiekis sumažės patys

Nors vasara eina į pabaigą, gražias kūno linijas norisi turėti visus metus. Atostogų metu suvalgytos ledų porcijos, sotūs ir gardūs patiekalai po truputį pradeda matytis: diržas spaudžia, o ir drabužiai krenta nebe taip gražiai.

 Vos trys šaukštai per dieną padės pamiršti nenorimus kilogramus.<br> 123rf.com nuotr.
 Vos trys šaukštai per dieną padės pamiršti nenorimus kilogramus.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-23 10:32, atnaujinta 2017-08-24 07:34

Todėl pateikiame naturalcureshouse.com puslapyje nurodytą receptą, kuris, teigiama, padės ne tik sumažinti blogojo cholesterolio kiekį organizme, bet ir padės numesti papildomus kilogramus bei palaikyti dailią figūrą.

Šio gėrimo veiksmingumas slypi pagrindinėje jo sudedamojoje dalyje – česnake. Jis ne tik apsaugo bei pagerina gyvybiškai svarbių organų funkciją, bet ir sustiprina imuninę sistemą, valo kraują ir stiprina kraujagysles. 

Jis taip pat greitina medžiagų apykaitą ir taip paskatina svorio metimą, valo organizmą nuo šlakų bei toksinų.

Tam, kad pasigamintumėte šią priemonę, jums reikės:

12 nuluptų česnako skiltelių

0,5 litro raudono vyno

Pirmiausia susmulkinkite česnaką ir sudėkite jį į stiklainį. Padėkite saulėtoje ar šiltoje vietoje dviem savaitėms ir leiskite fermentuotis. Kiekvieną dieną gėrimą supurtykite. 

Po keturiolikos dienų perpilkite į tamsų butelį ir laikykite tamsioje vietoje. Kiekvieną dieną vartokite po valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną. Tai darykite mėnesį. Tačiau būkite atsargūs – šis gėrimas gali padidinti rūgštingumą, todėl asmenys, turintys skrandžio opų ar jautrų skrandį, turėtų būti atsargūs arba iš viso jo nevartoti.

Kiti šio gėrimo privalumai

Be jau minėto cholesterolio kiekio mažinimo, medžiagų apykaitos gerinimo ir kitų savybių, šis gėrimas taip pat veikia kaip antibiotikas ir veiksmingai naikina įvairias bakterijas, virusus. Taip pat turi priešvėžinių savybių, gydo uždegimus, mažina druskų kiekį organizme, šalina toksinus, didina ištvermę ir energijos kiekį.

Raudoname vyne gausu antioksidantų bei medžiagų, kurios mažina kraujo krešulių susidarymo galimybę bei turi priešvėžinių savybių – naikina pakitusias ląsteles, o sveikas išsaugo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.