Prancūziški grožio patarimai: nepriekaištingą išvaizdą išlaikysite ilgiau

Moterys iš visų pasaulio kampelių jau seniai pavyduliauja prancūzėms jų grožio ir sugebėjimo pasenti dailiai, rašė thisisinsider.com.

 Paprasti ir naudingi grožio patarimai padės išlaikyti jaunatvišką išvaizdą.<br> 123rf.com
 Paprasti ir naudingi grožio patarimai padės išlaikyti jaunatvišką išvaizdą.<br> 123rf.com
 Paprasti ir naudingi grožio patarimai padės išlaikyti jaunatvišką išvaizdą.<br> 123rf.com
 Paprasti ir naudingi grožio patarimai padės išlaikyti jaunatvišką išvaizdą.<br> 123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 1, 2018, 12:34 PM, atnaujinta Jan 2, 2018, 4:00 PM

Prancūzės visada žavėjo savo tobula oda ir nepriekaištingu stiliumi. Būtent dėl to jų tikrąjį amžių dažnai sunku nuspėti. Šios moterys vadovaujasi keliais nesudėtingais patarimais ir taip išlaiko savo grožį.

Veido plovimas

Prancūzės rekomenduoja pamiršti įprastinius veido valymo metodus. Vertėtų mesti muilą, vandenį iš čiaupo ar kitas odą sausinančias bei alinančias priemones. Kasdieniam veido plovimui labiausiai tiks micelinis vanduo. Ši priemonė yra pagaminta vandens ir aliejaus pagrindu, todėl švelniai nuvalo ir pamaitina odą. 

Odos dulksna ar vandens pagrindo eliksyras

Drėkinantys veido purškikliai yra viena populiariausių kasdienės odos priežiūros priemonių Prancūzijoje. Moterys keliskart per dieną atgaivina odą įvairiomis duksnomis ar lengvais eliksyrais. Taip pat jos rekomenduoja išbandyti terminius vandenis, kurie suteiks odai šviežumo pojūtį.

Mažesnės maisto porcijos

Galima mėgautis visais maisto produktais be kaltės jausmo, tik vertėtų sumažinti porcijas. Prancūzės mėgsta ir gan riebų maistą, tačiau nestorėja nuo jo, nes tiesiog suvalgo mažiau. O juk seniai žinoma, jog teisinga dieta stipriai veikia ir išorinį grožį.

Nelieskite veido!

Nuo rankų ant veido patenka daugybė bakterijų ir purvo, o tai neigiamai veikia odą. Prancūzės susilaiko nuo per dažnų prisilietimų prie veido. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir iš tingulio nesiremti rankomis, nes tai tik pablogins probleminės odos būklę.

Drėkinimas

Gerai sudrėkinta oda garantuoja apsaugą nuo senėjimo procesų. Vaistinėse gausu įvairių priemonių, kremų bei losjonų, kurie skirti visų tipų odos drėkinimui. Prancūzės paprastai daugiau pinigų išleidžia būtent odos priežiūrai ir drėkinimui, o ne kosmetikai. Odos sveikata joms svarbiau nei dekoratyvinės priemonės.

Apsauga nuo saulės

Šį patarimą vertėtų labai gerai įsidėmėti. Bet kuri prancūzė gali paliudyti, jog piktnaudžiavimas saule garantuoja greitą odos senėjimą. Vertėtų privengti per daug saulės šviesos ir naudoti tik geriausias apsaugines priemones.

Miego poza

Jei mėgstate miegoti ant pilvo ar šono, jums gali greit atsirasti „miego raukšlės“. Prancūzės dažnai išsiugdo įprotį miegoti tik ant nugaros. Tokiu būdu sumažėja tikimybė, kad aplink akis ar ant kaklo susiformuos raukšlelės. Žinoma, senatvėje to tikrai neišvengsite, tačiau netinkama miego poza garantuos anksčiau laiko atsiradusius odos trūkumus.

Šie grožio patarimai itin paprasti ir jų laikytis tikrai nėra sudėtinga. Prancūzės jau nuo seno laikomos vienomis gražiausių moterų, todėl vertėtų atkreipti dėmesį į jų rekomendacijas ir gyvenimo būdo patarimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.