Modelis ir trenerė Paula pasidalijo paslaptimi, kaip turėti svajonių figūrą

„Iš bjauriojo ančiuko tapo gražuole gulbe“, „iš storulės – kūno rengybos gražuole“, – taip apie kūno rengybos trenerę Paulą Freeman rašo žiniasklaida. Prieš kelerius metus Paula suprato, kad nori pakeisti savo figūrą ir atsikratyti nereikalingų kilogramų. Savo laimėjimais ji motyvavo tūkstančius vyrų ir moterų.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 30, 2018, 9:17 AM

Dabar ji yra pripažintas kūno rengybos modelis ir trenerė. Tačiau Paula nesustoja ir nori kitiems padėti pasiekti savo svajonių figūrą, taip pat ir Tau!

Kodėl MonacoFit.com?

Prieš kurį laiką Paula gyveno ir dirbo Monake kūno rengybos trenere sporto klubuose. Dirbo su reikliais klientais, kurie nori dirbti minimaliai ir visko tikisi iš trenerio – ypač efektyvių treniruočių, realios motyvacijos, rezultatyvių mitybos planų. Daugelis mieliau renkasi mankštą namuose pagal individualiai parengtas programas. Ir pati Paula, gyvendama Monake, mankštinosi namie. Pamačiusi, kokių rezultatų galima pasiekti treniruojantis namie, Paula sugalvojo sukurti programėlę, pagal kurią visi galėtų patogiai mankštintis neišeidami iš namų. Dėl šios patirties programėlė pavadinta MonacoFit.com.

Mankšta namie – tik mada ar realūs rezultatai?

Jau kelerius metus Paula rengia individualius kūno rengybos ir mitybos planus, pagal kuriuos žmonės, turintys antsvorio, pasiekė realių rezultatų. Su MonacoFit.com savo tikslą pasiekia tiek norintys sulieknėti, tiek norintys padidinti raumenų masę. Programoje pagal žmogaus tikslus pritaikomi ir parengiami tiek mankštos, tiek mitybos planai. Tai leidžia efektyviai ir sveikai pasiekti pageidaujamą figūrą. Mankšta namie nėra vien mada – vis daugiau žmonių pasirenka mankštintis namie ir taip sutaupyti laiko ir pinigų.

Sportas – raktas į puikią figūrą?

Svarbu, kad sveikas kūnas ir protas gautų fizinės veiklos, taip pat, kad mityba būtų subalansuota. Tai labai susiję. Tačiau... Bet kuris patyręs sportininkas arba mitybos specialistas patvirtins, kad svarbiausia vis dėlto yra mityba. Tu gali treniruotis kad ir 10 kartų per savaitę, bet jeigu mityba nebus taisyklinga ir subalansuota, nebus ilgalaikių rezultatų. Tai tas pat kaip ir bėgimas vietoje – judi ir tai yra smagu, bet iki savo puikios figūros taip nenubėgsi.

MonacoFit.com parengiamas valgiaraštis kiekvienai dienai. Receptai sukurti bendradarbiaujant su profesionaliu mitybos specialistu. Programos vartotojas bet kuriuo metu gali nurodyti, pavyzdžiui, kokių patiekalų nepageidauja, tada programėlė automatiškai sudarys pritaikytą mitybos planą. Tai atitiks tiek žmogaus tikslą, tiek asmenines skonio savybes.

MonacoFit.com prieinama nemokama versija, kad visi galėtų išbandyti treniruočių planą visoms kūno raumenų grupėms.

Jeigu rezultatų pageidauji greičiau ir nori, kad jie išliktų, pasirink PRO planą, pagal kurį gausi valgiaraštį kiekvienai dienai. Tai akimirka pradėti įgyvendinti savo įsipareigojimus – ateik į MonacoFit.com ir pasirink tinkamiausią planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.