Sulieknėjęs Gediminas Jaunius atskleidė, kas padėjo ištirpdyti kilogramus

Televizijos laidų prodiuseris Gediminas Jaunius (40 m.) per vasarą numetė papildomus kilogramus nesilaikydamas dietų. Atsikratyti padidėjusio pilvo jam pavyko daugiau vaikštant ir atsisakius vakarienės.

2018 m. Palyginus nuotraukas, kuriose vilnietis G.Jaunius įamžintas prieš trejus metus ir dabar, matyti akivaizdūs pokyčiai.<br>V.Ščiavinsko ir J.Stacevičiaus nuotr.
2018 m. Palyginus nuotraukas, kuriose vilnietis G.Jaunius įamžintas prieš trejus metus ir dabar, matyti akivaizdūs pokyčiai.<br>V.Ščiavinsko ir J.Stacevičiaus nuotr.
 Gediminas Jaunius 2016 metais. <br>T.Bauro nuotr.
 Gediminas Jaunius 2016 metais. <br>T.Bauro nuotr.
 Gediminas Jaunius 2015 metais. <br> V.Ščiavinsko nuotr. 
 Gediminas Jaunius 2015 metais. <br> V.Ščiavinsko nuotr. 
 Gediminas Jaunius 2017 metais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Gediminas Jaunius 2017 metais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Gediminas Jaunius 2018 metais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Gediminas Jaunius 2018 metais. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 10:28 AM, atnaujinta Sep 8, 2018, 10:54 AM

Aukštaūgis prodiuseris G.Jaunius juokaudamas tikino, kad jo dieta – TV projektų „Lietuvos balsas“ ir „Lietuvos balsas. Vaikai“ filmavimai Palangoje.

„Per filmavimus tenka daug vaikščioti – pirmyn, atgal, aukštyn, žemyn“, – apie televizijos laidų kūrimo užkulisius pasakojo G.Jaunius. Laidų kūrėjai skubėjo filmuoti, nes nuo rudens televizijoje prasidės nauji projektai.

G.Jaunius pajūryje daug dirbo, tad išsimaudyti jūroje spėjo tik kartą. Kai buvo pranešta, kad dėl įšilusio vandens Baltijos jūroje pasirodė pavojingų bakterijų, vyras daugiau į bangas nebenėrė.

„Bažnyčia – arčiau, Dievas – toliau“, – mėgstamą posakį prisiminė kadaise Kauno kunigų seminarijoje studijavęs G.Jaunius, šįkart turėdamas galvoje, kad nors jūra buvo arti, lepintis maudynėmis nebuvo kada.

Nors G.Jauniaus ūgis – 190 centimetrų, vyras niekada nesiruošė būti krepšininku. Net laisvalaikiu Gediminas nežaidžia krepšinio, bet pastaruoju metu pamėgo golfą. Todėl šį žaidimą irgi būtų galima pavadinti liekninamąja dieta, nes žaidėjams tenka nemažai vaikščioti.

Palangoje G.Jaunius daug nueidavo ir pėsčiomis – filmavimo dienomis sukardavo 10 tūkstančių žingsnių, bet kartais nužingsniuodavo ir 16 tūkstančių.

Kurorte patogiausias susisiekimo būdas – vaikščiojimas arba važiavimas dviračiu, tad Gediminas automobilį buvo pamiršęs.

Visa tai ir tirpdė kilogramus, nors prodiuseris dabartiniu svoriu vis dar nenori girtis: „Jei sverčiau 70 kilogramų, atrodyčiau nematomas. Aš sveriu daugiau.“

Palyginus nuotraukas, kuriose žinomas vyras įamžintas prieš trejus metus ir dabar, matyti akivaizdūs pokyčiai – ištirpęs pilvukas, siauresni klubai ir dėl to dar labiau išryškėjęs nemažas vyro ūgis. Nors kilogramai krito pamažu, G.Jauniui nereikėjo dažnai įsigyti naujų drabužių.

Dėl garderobo jis nesijaudino – natūraliai vieni rūbai susidėvėdavo, tekdavo įsigyti naujų. Tad ir nereikėjo sukti galvos, kad nėra kuo apsirengti, nes visi drabužiai jau per dideli.

Prodiuseris džiaugėsi, kad šiuolaikinė mada palanki lieknėjantiems žmonėms, nes gali dėvėti per plačius marškinėlius ar megztinius ir būsi madingas.

Kūrybos namų „Elitaz“ vienas vadovų, įsisukęs į televizijos projektų kūrimą, retai namuose ruošia maistą. Šis faktas jam taip pat palankus, nes sumažėja grėsmė priaugti papildomo svorio.

Kadangi G.Jaunius dažnai valgo kavinėse ir restoranuose, juokais tikino, kad laikosi restoranų dietos. Palangoje žinomas vyras turi mėgstamų vietų, į kurias užsuka pietų. Viena tokių – vila „Ramybė“. Čia Gediminą labiausiai vilioja didelės bulvinių blynų porcijos.

Be to, jis mėgsta mėsos kepsnius, tačiau karštomis dienomis dažnai valgė „Cezario“ salotas. Vyras netgi tikino pasijutęs tarsi priklausomas nuo šio patiekalo, pagardinto kepta vištos krūtinėle ir parmezanu.

Jeigu G.Jaunius laikytųsi dietos, greičiausiai atsisakytų ir kaloringų makaronų patiekalų. Tačiau jam sunku atsispirti makaronams su jūrų gėrybėmis, kuriais mėgavosi ir Palangoje.

Akivaizdu, kad geriausiai kūno kilogramus tirpdo ne maisto ribojimas, o aktyvus gyvenimo būdas. Todėl Gediminas džiaugėsi turėjęs nemažai darbo, daug vaikščiojęs, o ne drybsojęs ant sofos priešais televizorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.