Nepaprastas dantų balinimo receptas: reikės vos trijų produktų

Balti dantys – ko gero, visų žmonių siekis. Vieni nieko nelaukdami skuba į odontologijos kliniką, kur sumoka nemažus pinigus už galimybę turėti švytinčią šypseną, o kiti ieško sprendimo patys.

Ciberžolės padeda išbalinti dantis.<br>„YouTube“ nuotr.
Ciberžolės padeda išbalinti dantis.<br>„YouTube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2019, 9:57 AM, atnaujinta Jan 25, 2019, 1:16 PM

Liaudies medicina siūlo pigų ir paprastą sprendimą, kaip išbalinti dantis namuose. Tam esą reikia vieno produkto – ciberžolių.

Neretai tikinama, kad ciberžolės labai naudingos sveikatai. Jos esą padeda nuo galvos skausmo, vidurių putimo ar net artrito.

Dar viena sritis, kur galima pritaikyti ciberžoles, – dantų balinimas. Tiesa, jums dar prireiks kokosų aliejaus bei eterinio pipirmėčių aliejaus. Paimkite arbatinį šaukštelį kokosų aliejaus, įberkite pusę arbatinio šaukštelio ciberžolių ir įlašinkite kelis lašus eterinio pipirmėčių aliejaus.

Sumaišykite visus produktus ir išsivalykite dantis kaip įprastai, tik vietoj dantų pastos naudokite pasigamintą mišinį. Valykite dantis pačių pasigaminta dantų pasta bent tris kartus per savaitę.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų sausio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.