Testas. Ar pavyks atsakyti į 13 klausimų apie rūkymą? Spręsk ir laimėk prizus

Gegužės 31 d. minima Pasaulinė diena be tabako, dar vadinama Pasauline nerūkymo diena. Ši diena – puikus startas atsisakyti minimo įpročio. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) siekia atkreipti dėmesį bei informuoti apie neigiamą tabako poveikį žmogui, svarbą visuomenes sveikatai ir gerovei.

 Gegužės 31 d. minima Pasaulinė diena be tabako, dar vadinama Pasauline nerūkymo diena. <br> Lrytas.lt nuotr.
 Gegužės 31 d. minima Pasaulinė diena be tabako, dar vadinama Pasauline nerūkymo diena. <br> Lrytas.lt nuotr.
 Išsprendus testą kviečiame registruotis ir laimėti prizus: belaides ausines, termopuodelį ar gertuvę.<br> Lrytas.lt nuotr. 
 Išsprendus testą kviečiame registruotis ir laimėti prizus: belaides ausines, termopuodelį ar gertuvę.<br> Lrytas.lt nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 24, 2021, 8:34 AM, atnaujinta May 31, 2021, 9:27 AM

Ši tema išlieka aktuali daugelyje šalių dešimtmečiais ir tai susiję su tuo, kad priklausomybė nuo nikotino yra lėtinė liga, kurią įveikti nėra lengva. Nors atrodo, kad viskas jau girdėta ir matyta, kviečiame pasitikrinti žinias.

Vargu, ar žinote, kas tapo pirmuoju rūkančiuoju europiečiu ir kaip šis atradimas pakeitė jo gyvenimą? O kiek lietuvių yra bent kartą yra bandę mesti rūkyti? Artėjant Pasaulinei dienai be tabako Narkotikų, tabako ir alkoholio departamentas (NTAKD), kartu su naujienų portalu lrytas.lt, kviečia atlikti testą.

Bent į 8 iš 13 klausimų teisingai atsakę skaitytojai turės galimybę registruotis ir laimėti prizus. Trims burtų keliu išrinktiems laimėtojams atiteks simbolinės lrytas.lt ir departamento dovanos – belaidės ausinės, termopuodelis ir gertuvė. Spręsti testą galima iki gegužės 31 d. dienos.

Skelbiami testo laimėtojai: belaidės ausinės atitenka Augustei Morkūnaitei, gertuvė – Gabijai Poceviciūtei, termopuodelis – Dainai Gružauskaitei. Redakcija su laimėtojais susisieks asmeniškai elektroniniu paštu. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame spręsti kitus lrytas.lt testus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.