Testas. Ar pavyks atsakyti į šiuos 12 klausimų apie rūkymą ir elektronines cigaretes? Spręsk ir laimėk prizus

Žmogaus ir visuomenės sveikata yra viena svarbiausių visuomenės vertybių. Viena labiausiai paplitusių priklausomybių visame pasaulyje, susijusi su padidėjusia vėžinių susirgimų, širdies ir kraujagyslių ligų, obstrukcinės plaučių ligos rizika – rūkymas.

Elektroninės cigaretės.<br>123rf nuotr.
Elektroninės cigaretės.<br>123rf nuotr.
Išsprendus testą kviečiame registruotis ir laimėti prizus – gertuves.
Išsprendus testą kviečiame registruotis ir laimėti prizus – gertuves.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 30, 2021, 8:06 AM, atnaujinta Aug 31, 2021, 9:54 PM

Ši tema išlieka aktuali daugelyje šalių dešimtmečiais ir tai susiję su tuo, kad priklausomybė nuo nikotino yra lėtinė liga, kurią įveikti nėra lengva.

Nors atrodo, kad viskas jau girdėta ir matyta, Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (NTAKD) kviečia pasitikrinti žinias apie Lietuvoje galiojantį teisinį reglamentavimą, susijusį su rūkymu ir elektroninėmis cigaretėmis.

Šis testas skirtas ir rugpjūčio 31-ąją pasaulyje minimai Tarptautinei perdozavimo žinomumo dienai paminėti. Todėl ši diena – puikus startas atsisakyti rūkymo įpročio.

Bent į 8 iš 12 klausimų teisingai atsakę skaitytojai turės galimybę registruotis ir laimėti prizus. Dviem burtų keliu išrinktiems laimėtojams atiteks simbolinės departamento dovanos – gertuvės. Spręsti testą galima iki rugpjūčio 31 d. dienos.

Skelbiami testo laimėtojai: gertuvės atitenka – Laurai Tamkutei ir Aurimui Ulevičiui. Su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai elektroniniu paštu. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame spręsti kitus lrytas.lt testus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.