Išsigelbėjimas vyrams yra: šios Kalėdų dovanos padės nustebinti net ir išrankiausias mylimąsias

Kalėdos – šventė, skirta pagerbti mylimiausius ir parodyti, kaip jie mums rūpi. Visgi, dažnai gražiausias metų tarpsnis tampa tikru galvos skausmu. Laiką, kurį galėtume praleisti su savo artimaisiais mes skiriame betikslėms klajonėms prekybos centruose.

Praūžusi pandemija parodė, kad niekas – jokie papuošalai ar išvykos – neatstos sveikatos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Praūžusi pandemija parodė, kad niekas – jokie papuošalai ar išvykos – neatstos sveikatos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Dovanų rinkinys „Vienintelei ir nepakartojamai“.
Dovanų rinkinys „Vienintelei ir nepakartojamai“.
Dovanų rinkinys „Gražiausiai draugei“.
Dovanų rinkinys „Gražiausiai draugei“.
Dovanų rinkinys „Sesei ilgakasei“.
Dovanų rinkinys „Sesei ilgakasei“.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 4, 2021, 1:03 PM, atnaujinta Dec 7, 2021, 5:03 PM

Kalėdos tikru iššūkiu tampa ir daugeliui vyrų. Kaip nustebinti mylimąją? Kaip jos nenuvilti? Kaip parodyti, kad tikrai ją pažįstate? Į šiuos ir dar daugiau klausimų atsakyti padės praktiniai kalėdinių dovanų mylimai moteriai patarimai.

Atsižvelkite į tai, ko jūsų mylimoji tikrai nori

Galbūt ji jau seniau užsiminė apie trokštamą konkrečią rankinę, kelionę, knygą ar maisto papildus? Gal ji jau ilgai neranda laiko masažo seansui ar nori išmokti užsienio kalbą? Tyrimai rodo, kad padovanojus trokštamus daiktus ar veiklas artimąjį nustebinsite ne ką mažiau nei sugalvoję ką nors itin originalaus.

Praktiškos dovanos patinka ne visoms

Itin praktiškos, buityje praversiančios dovanos patinka ne visoms, daugeliui norisi ko nors asmeniško. Jeigu jūsų mylimoji patenka į pastarųjų gretas, po eglute padėtas naujas dulkių siurblys, keptuvė ar puodas ją gali net gi įžeisti. Ta pati taisyklė galioja ir perkant kitus daiktus, tokius, kaip papuošalai. Įsitikinkite, ar jūsų moteris tikrai to nori. Gal jai svarbiau spindėti ne iš išorės, bet vidaus?

Būkite atsargus pirkdamas kosmetiką, kvepalus

Jūsų ar pardavėjos skonis bei nuomonė apie lūpdažių spalvas ar kvapų gamas nebūtinai sutampa su jūsų mylimosios. Pirkdami kosmetiką rinkitės arba tiksliai žinomus, arba saugius variantus: tušą, veido kaukes. Atkreipkite dėmesį į tai, kokią kosmetiką apskritai naudoja jūsų mylimoji – tuomet bus didesnė tikimybė, jog išrinksite tai, kas jai tikrai sušildys širdį.

Nebijokite būti sentimentalus

Dovanų kaina – dar tikrai ne viskas. Sentimentalios smulkmenėlės gali priversti nusišypsoti kiekvieną, tai – puikus būdas parodyti, kad jūs prisimenate drauge praleistas akimirkas. Sentimentali dovana gali būti jųdviejų nuotrauka, bilietas į jūsų abiejų mėgstamos grupės koncertą, pirmąjį pasimatymą ar šiltą akimirką kartu primenantis niekutis – pasitelkite fantaziją.

Geriausia dovana – sveikata

Praūžusi pandemija parodė, kad niekas – jokie papuošalai ar išvykos – neatstos sveikatos. Atsižvelgami į tai, po eglute galite padėti ir mylimai moteriai skirtų vitaminų.

Eurovaistinės“ vaistininkės Jelenos Deksnienės teigimu, itin dažnai moterims yra dovanojami B grupės vitaminai, magnio preparatai.

„Moterims taip pat dažnai dovanojami vitaminai grožiui, kompleksai, skirti plaukams, odai, priklausomai nuo moters amžiaus“, – sakė specialistė.

J.Deksnienė teigė, jog „Eurovaistinėse“ apstu ir dekoratyvinės kosmetikos priemonių. Moteris įsitikinusi – vaistinės konsultantai tikrai padės išrinkti tobulą dovaną net ir tiems, kuriuos kankina abejonės.

„Saugus pasirinkimas yra tušas, kurį išsirinkti gali padėti konsultantai. Vaistinėse esanti kosmetika yra hipoalerginė, dermatologinė. Taip pat puiki dovana galėtų būti drėkinanti dulksna. Galima dovanoti ir lūpdažį, atsižvelgiant į tai, kokį moteris įprastai naudoja.

Sudėtingiau yra dovanoti makiažo pagrindą ar šešėlius, nes tuomet reikia žinoti naudojamą spalvą. Dovanojant kosmetiką galima pasirinkti ir vitaminų grožiui kompleksą. Puiki idėja dovanai yra veido kaukės, kurios gali būti ir pagrindinė dovana, ir priedas prie dovanos. Vaistinėse galima rasti skirtingų kaukių – ne tik veido, bet ir rankų, pėdų“, – nemažai dovanų idėjų pažėrė „Eurovaistinės“ atstovė.

Nepamirškite supakuoti

Protokolo ir etiketo žinovas Arminas Lydeka sako, kad dovanas reikia supakuoti. Kaip tai padarysite – į kokį popierių vyniosite ar kokį kaspiną rišite – priklauso tik nuo jūsų fantazijos.

„Dovanos pakuotė yra svarbus dovanos elementas. Juo yra pademonstruojamas dėmesys žmogui, kuriam ta dovana yra teikiama. Svarbu, kad nesusidarytų įspūdis, kad dovana buvo nupirkta paskutinę akimirką.

Atvirkščiai – turi pasirodyti, jog dovanos pirkimui skyrėte dėmesio, jog užteko laiko ir jos supakavimui. Visos dovanų pakuotės su blizgučiais, plunksnelėmis, karoliukais ir dar visokiais įmantriausiais papuošimais yra labai pozityvu, kai kalbame apie kalėdines dovanas“, – tikino ekspertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.