Širdį veriančioje nuotraukoje tėvo užfiksuotos mergaitės gyvybė užgeso

Maža mergaitė, kurią matote nuotraukoje, pralaimėjo kovą su liga. Ketverių metų Jessica Whelan, savo tėčio Andy Whelan nufotografuota perkreipta ją kamuojančio vėžio sukeliamo skausmo, sujaudino ir sugraudino visą pasaulį.

Maža mergaitė, kurią matote nuotraukoje, pralaimėjo kovą su liga.<br>„Facebook“ nuotr. Autorius – A.Whealanas.
Maža mergaitė, kurią matote nuotraukoje, pralaimėjo kovą su liga.<br>„Facebook“ nuotr. Autorius – A.Whealanas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-21 08:35, atnaujinta 2017-04-17 11:14

Mergaitę kamavo neuroblastoma – piktybinis simpatinės nervų sistemos navikas.

Apie Andy Whelano paviešintą nuotrauką ir mergaitės ligą jau rašėme čia.

„Jaučiu ir liūdesį ir palengvėjimą informuodamas jus visus, kad Jessica pagaliau rado ramybę šį rytą septintą valandą. Jai daugiau nereikės kentėti, ji daugiau nebejaus fizinio skausmo.

Dabar mano princesei išaugo angelo sparnai ir ji pakilo žaisti su savo draugais ir artimaisiais. Dabar ji stebės savo broliuką ir mus iki tol, kol vėl susitiksime.

Praėjusią naktį ji pagaliau leido man ją laikyti rankose. Apsikabinome ir pasakiau jai, kaip aš ją myliu. Pasakiau jai, kad viskas gerai, ji gali užmerkti ir miegoti. Daugybę kartų pabučiavau į kaktą ir lūpas. Atrodo, kad to jai ir reikėjo nusiraminimui. Po aštuonių valandų buvimo šalia ir apsikabinimų, ji atsikvėpė paskutinį kartą.

Ji buvo tėčio mergaitė nuo pat savo gyvenimo pradžios. Jaučiau, kaip dalis manęs buvo atplėšta, tačiau džiaugiuosi, kad jai buvo gera paskutinėmis valandomis. Ji išėjo ramiai net nesumurmėjusi.

Dėkojame visiems, kurie buvo su mumis ir buvo mūsų kelionės dalimi. Dabar prašau privatumo mūsų šeimai, kad galėtume apraudoti savo princesę“, – vakar įrašu socialinio tinklalapio „Facebook“ paskyroje pasidalijo A.Whealanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.