Aurelijus Veryga atnešė Gabrieliui Landsbergiui dovanų, šis – jų neėmė

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga į sutikimą su interpeliaciją planuojančia opozicija, atėjo ne tuščiomis. Jo rankose buvo vaistinės maišelis. Sutikimo metu ministras patikino, kad užėjo į vaistinę ir įsitikino, kad visus vaistus gali įsigyti be problemų.

Ministras nupirko ir akių lęšių skysčio konservatorių lyderiui Gabrieliui Landsbergiui.  <br> Lrytas.lt koliažas
Ministras nupirko ir akių lęšių skysčio konservatorių lyderiui Gabrieliui Landsbergiui.  <br> Lrytas.lt koliažas
Aurelijus Veryga nupirko Gabrieliui Landsbergiui lęšių skysčio, šis jam neįtiko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aurelijus Veryga nupirko Gabrieliui Landsbergiui lęšių skysčio, šis jam neįtiko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-21 16:05, atnaujinta 2017-11-22 07:02

Taip pat ministras nupirko ir akių lęšių skysčio konservatorių lyderiui Gabrieliui Landsbergiui. Dėl kurio abu politikai susikibo socialiniame tinkle „Facebook“. Visgi, G.Landsbergis skysčio iš ministro neėmė, nes tikino, kad jam reikia visai ne tokio.

„Pirkau purškalą į nosį. Ir Gabrieliui Landsbergiui nupirkau lęšiams skysčio. Bet, kad jis jo neėmė. Nežinau, kokio jam reikia, bet tokį, kokio nuotrauką įdėjo į „Facebook“, tai tikrai ne tokio“, – tikino A.Veryga.

„Taip, viską gavau be recepto. Man buvo įdomu, tai viską gavau. Net daugiau, nes norėjau pažiūrėti, ar parduoda, nors jų man ir nereikia“, – tikino politikas.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pirmadienį konservatorių lyderis G.Landsbergis socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino savo pasakojimą apie bėdas, siekiant nusipirkti jam reikalingo lęšių skysčio.

Antradienį į kritiką atsakydamas ministras kaltino konservatorių dezinformacija. 

„Galiu tik spėlioti, kodėl kolega Gabrielius klaidindamas visuomenę apie tai, kad neva akių lęšiams skirtas skystis yra receptinis savo „Facebook“ paskyroje įsidėjo rusišką GYVULIAMS skirtą NaCl tirpalą. Juk tai net ne skystis lęšiams! Oi negražu, negražu ? Dezinformacija ir žmonių klaidinimas!“ – rašė ministras.

Antradienio popietę G.Landsbergis socialiniame tinkle jau gyrėsi, kad turi receptą jam reikalingam preparatui. „Išgelbėtas“, – rašė politikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.