88 metų mokslų daktarė pamokė, kaip valyti organizmą: tai gali padėti išgydyti net vėžį

Chemijos mokslų daktarė, sveikos mitybos specialistė, lektorė, sveikuolių sąjungos garbės narė Ksavera Vaištarienė (88 m.) mano, kad daugelį netgi mirtinų ligų galima pagydyti grikių dieta.

Apie grikių dietą K.Vaištarienė perskaitė japonų mokslininko makrobiotiko Žoržo Ozavos knygoje „Makrobiotika dzen“.<br> 123rf ir asmeninio archyvo nuotr.
Apie grikių dietą K.Vaištarienė perskaitė japonų mokslininko makrobiotiko Žoržo Ozavos knygoje „Makrobiotika dzen“.<br> 123rf ir asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-10 06:19, atnaujinta 2020-02-25 07:41

Prieš dvejus metus ji buvo paskelbusi grikių iššūkį, prie kurio prisijungė 17 tūkst. žmonių.

Sveikuolė konsultuoja daugybę žmonių ir sako, kad jų organizmo užterštumas – 99 proc. Jiems moteris siūlo tris kartus per savaitę valgyti vien grikius. Taip, pasak senjorės, valomas organizmas. 

„Mūsų organai kuo toliau, tuo daugiau bus užteršti įvairiais elementais, švinu ir t.t., kadangi mes teršaluose gyvename. Teršalai kaupiasi organuose, o kaip juos išvalyti, niekas nesugalvoja.

Tam gali padėti pasninkas. Visi juos turėtų propaguoti bent jau prieš didžiąsias šventes, o ateistai galėtų prisiversti dėl sveikatos“, – sakė pašnekovė.

Apie grikių dietą K.Vaištarienė perskaitė japonų mokslininko makrobiotiko Žoržo Ozavos knygoje „Makrobiotika dzen“.

„Ž.Ozava siūlo 10 dienų iš eilės valgyti grikius. Viena moteris 20 dienų taip maitinosi ir net pirmos stadijos vėžį įveikė. Vien tik valgydama grikius. Taip pat laikantis dietos patartina gerti petražolių arbatą.

Užplikote stiklinę grikių puse litro verdančio vandens. Nereikia nė virti. Įmaišote du šaukštus sėlenų. Grikiai išbrinks, jau bus litras. Padalinate į tris dalis ir valgote per pusryčius, pietus ir vakare. Visą mėnesį taip tris kartus per savaitę“, – paaiškino sveikuolė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti