Įsilašino vandenilio peroksido į ausį. Rezultatas patiktų visiems

Ausų siera – tas kūno skystis, kurio dažniausiai nematome. Tačiau valyti ausis kartais reikėtų. Tik tam ausų krapštukų naudoti nepatartina.

Hefty.co siūlo sulašinti vieną lašą 3 proc. vandenilio peroksido į ausį 10 minučių prieš einant maudytis.<br>„Imgur.com“ nuotr.
Hefty.co siūlo sulašinti vieną lašą 3 proc. vandenilio peroksido į ausį 10 minučių prieš einant maudytis.<br>„Imgur.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 2:41 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:46 PM

Ausų sierą riebalinės liaukos gamina tam, kad vidinė ausies oda būtų drėgna. Ji susimaišo su negyvomis odos ląstelėmis. Net jei jums taip neatrodo, ausis išsivalo pati – ji šį mišinį išstumia pati.

Būtent todėl ausų krapštukai gali pakenkti: jie sutrukdo natūraliam ausies valymosi procesui. Dėl to ji gali dar labiau užsikimšti. Be to, praėjus ilgesniam laiko tarpui galite sierą nustumti gilyn į ausies kanalą, o šį kamštį pašalinti gali tik gydytojas.

Ką tuomet daryti? Kaip valyti ausis? Medikai pataria ausis valyti pirštu. Tačiau pasiūlykite tokią išeitį moteriai ilgesniais nagais... Tuo tarpu hefty.co siūlo sulašinti vieną lašą 3 proc. vandenilio peroksido į ausį 10 minučių prieš einant maudytis. Vandenilio peroksidas ištirpins sierą ir ištekės iš ausies besimaudant.

Tokią procedūrą rekomenduojama kartoti kas mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.