Prabilo iš lovos iškritęs šauktinis: papasakojo, kaip jaučiasi

Iš lovos sausio 5 dieną iškritęs Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono nuolatinės pradinės privalomosios karo tarnybos karys pagaliau prabilo ir pats. Dėl patirtos galvos traumos 1997 metais gimęs vaikinas iki vakar buvo gydomas Kauno klinikose.

Iš lovos sausio 5 dieną iškritęs Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono nuolatinės pradinės privalomosios karo tarnybos karys pagaliau prabilo ir pats.<br>I.Budzeikaitės/KAM asociatyvioji nuotr.
Iš lovos sausio 5 dieną iškritęs Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono nuolatinės pradinės privalomosios karo tarnybos karys pagaliau prabilo ir pats.<br>I.Budzeikaitės/KAM asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Elzė Laužikaitė

Jan 12, 2017, 8:18 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 9:08 AM

Tiesa, vaikinas teigė prisibijantis žiniasklaidos dėmesio, todėl tapatybės prašė neatskleisti.

„Po to, kai patyriau traumą, buvau nugabentas į Kauno klinikas. Ten man buvo diagnozuotas smegenų sukrėtimas ir stiprus veido srities sumušimas.

Šiandien jaučiuosi daug geriau, tačiau, nors ir esu išleistas iš klinikų, vis dar guliu karinio padalinio gydymo įstaigoje. Manau, joje gulėsiu dar apie savaitę, o po to keliausiu į Druskininkus reabilitacijos.

Apie įvykį mano tėvai buvo informuoti tą pačią dieną. Žinoma, nerimavo, tačiau gydytojai žada, kad visiškai pasveiksiu“, – kalbėjo karys.

Dėl vykstančio tyrimo įvykio aplinkybių vaikinas atskleisti negalėjo.

Vaikinas nusiteikęs pozityviai ir tikisi, kad toliau galės tęsti karinę tarnybą, nes tokį kelią pasirinko savanoriškai.

„Jei pasveikęs pereisiu komisiją, norėčiau ir toliau vykdyti karinę tarnybą. Tiesą pasakius, buvau labai maloniai nustebintas vadų rūpestingumu. Mane lankė kiekvieną dieną, rūpinosi savijauta“, – gerų žodžių negailėjo šauktinis.

Portalas lrytas.lt primena, kad Lietuvos didžiojo kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono pulkininkas leitenantas Eugenijus Lastauskas portalui teigė, jog buvo imtasi visų prevencinių priemonių, kad tokie incidentai ateityje nepasikartotų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.