Prekybos centro kasininkė nutarė nepažįstamajai gyvybę išgelbėti netikėtu būdu

Žiemos šventės įkvepia žmones geriems poelgiams. Tačiau vienos kasininkės sprendimas pranoksta daugumą jų.

Keturiasdešimtmete Leilani Aguirre Corcker nusprendė nepažįstamajai padovanoti savo inkstą.<br>123rf ir „Facebook“ nuotr.
Keturiasdešimtmete Leilani Aguirre Corcker nusprendė nepažįstamajai padovanoti savo inkstą.<br>123rf ir „Facebook“ nuotr.
 Donnie Drummond kasininkės sprendimą vadina Dievo dovana.<br>„Facebook“ nuotr.
 Donnie Drummond kasininkės sprendimą vadina Dievo dovana.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 4, 2019, 7:55 PM

Alabamos valstijos (JAV) kasininkė gana netikėtai nusprendė nepažįstamai moteriai padovanoti neįkainojamos vertės dovaną, kuri padės išgelbėti gyvybę.

Misisipės laivų statyklos darbuotojas Donnie Drummondas kasdien pusryčiaudavo netoli darbo esančiame prekybos centre. Nieko nuostabaus, kad ilgainiui susidraugavo su viena iš kasininkių, keturiasdešimtmete Leilani Aguirre Corcker.

Vieną dieną L.A.Crocker pastebėjo, kad D.Drummondas yra be nuotaikos ir pasiteiravo, kas gi nutiko.

Vyras pasiguodė, kad jo žmonai Donnie Drummond kasdien atliekama dializė ir jai verkiant reikalingas inkstų donoras.

„Negalėjau įsivaizduoti savęs tos moters vietoje. Jeigu man nutiktų kas nors panašaus, norėčiau, kad kas nors padėtų“, – sakė L.A.Crocker.

Ir tada kasininkė priėmė netikėtą sprendimą – padovanoti vieną iš savo inkstų moteriai, kurios iki tol net nebuvo sutikusi.

„Tikrai pamaniau, kad ji juokauja, kol ji neliepė man susisiekti su mano sveikatos draudimo kompanija“, – sakė E.Drummondas televizijai „ABC News“.

D.Drummond, kuriai maždaug prieš trejus metus buvo diagnozuotas inkstų nepakankamumas, tai buvo tarsi Aukščiausiojo dovana.

Vėliau moteris prisiminė, kad dieną prieš lemtingą vyro pokalbį su geraširde kasininke ji prašė Dievo prašiusią malonės, kad atsirastų jai tinkantis inksto donoras. Besimeldžiančią ją palaimino pastorius.

Su savo geradare, nusprendusia padovanoti inkstą, D.Drummond susipažino vos prieš kelis mėnesius, kai kasininkė atvyko į svečius, norėdama pasikalbėti su E.Drummondu.

Tada Donnie nežinojo, kad prieš ją stovi moteris, pasiruošusi išgelbėti jos gyvybę.

L.A.Crocker ir E.Drummondas nufilmavo tą momentą, kai jiedu pranešė Donnie, kokią dovaną ji netrukus gaus.

„Pasakiau: „Dievas yra geras. Aš meldžiau stebuklo!“ – prisiminė 53 m. D.Drummond.

Dabar abi moterys ir jų sutuoktiniai tapo labai artimais. Jie visi kartu pietauja ir eina į bažnyčią, laukdami transplantacijos, kuri suplanuota vasarį. Stebuklas yra ir tai, kad, pasirodo, L.A.Crocker inkstai idealiai tinka Donnie. 

L.A.Crocker, kuri yra į atsargą išėjusi karė ir keturių vaikų mama, sakė, kad daugelis žmonių nepasielgtų taip, kaip ji, bet teigė nesuprantanti, kodėl.

„Taip elgtis yra teisinga. Kažkas mano viduje man liepia tai padaryti. Viešpaties keliai yra nežinomi“, – neabejojo kasininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras