Išrinktas naujas Ekstremalių sveikatai situacijų centro direktorius

Konkursą į Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centro (ESSC) direktoriaus pareigas laimėjo Olegas Sitnikovas. Konkurse dalyvavo 4 kandidatai.

Konkursą į Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centro (ESSC) direktoriaus pareigas laimėjo Olegas Sitnikovas.<br> 123rf nuotr. 
Konkursą į Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centro (ESSC) direktoriaus pareigas laimėjo Olegas Sitnikovas.<br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-21 16:44

O. Sitnikovas Kauno technologijų universitete (KTU) įgijo vadybos ir verslo administravimo magistro laipsnį, o Lietuvos kūno kultūros akademijoje mokėsi sporto pedagogo profesijos.

Šiuo metu O. Sitnikovas dirba apsaugos tarnybos vadovu ir yra atsakingas už Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų ir juose esančio turto bei žmonių apsaugą. Anksčiau dirbo profesijos mokytoju, vedė paskaitas apie asmens ir turto apsaugą bei ekstremalių situacijų valdymą, sukūrė ir įgyvendino Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos patvirtintą naują Lietuvoje apsaugos darbuotojų ruošimo programą.

Artimiausiu metu bus išsiųstos reikiamos užklausos į specialiąsias tarnybas. Tik gavus informaciją, patvirtinančią jo patikimumą eiti įstaigos vadovo pareigas, O. Sitnikovas bus paskirtas vadovauti ESSC.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.