Sulaukti vakcinos nebespėjo: nuo COVID-19 mirė dar viena slaugytoja

Lietuvos medikai toliau kovoja su koronaviruso pandemija, tačiau antradienio vakarą pranešta apie dar vienos medicinos darbuotojos mirtį. Kaišiadorių miesto meras Vytenis Tomkus informavo, kad nuo koronaviruso mirė miesto ligoninės slaugytoja.

 Sulaukti vakcinos nebespėjo: nuo COVID-19 mirė dar viena slaugytoja.<br>lrytas.lt koliažas.
 Sulaukti vakcinos nebespėjo: nuo COVID-19 mirė dar viena slaugytoja.<br>lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2020, 9:33 PM, atnaujinta Dec 29, 2020, 10:12 PM

„Labai liūdna, bet šiandien sužinojome apie dar vienos Kaišiadorių ligoninės bendrosios praktikos slaugytojos Egidijos Petkevičienės mirtį nuo COVID-19... Ši didžiausios pagarbos ir gražiausių žodžių verta medikė dirbo Slaugos skyriuje, tačiau sulaukti vakcinos nebespėjo... Nuoširdi užuojauta šios didvyrės šeimai ir artimiesiems, taip pat brangios kolegės netekusiam ligoninės kolektyvui.

Šiandien – rekordinis mirčių skaičius ir visoje Lietuvoje, bet duok Dieve kad daugiau medikų mirčių rajone nebūtų ir kad liūdna statistika Lietuvoje keistųsi...

Taip pat pranešame, kad policijos prašymu, siekiant išvengti žmonių būriavimosi, o taip pat ir pagerbiant COVID-19 aukas, gruodžio 31 d. Kaišiadorių miesto eglės ir visų seniūnijų eglių apšvietimas bus išjungiamas 20 val. ir vėl įjungtas bus tik sausio 1 d. Organizuotų fejerverkų taip pat nebus. Saugių ir geresnių artėjančių Naujųjų visiems!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Kaišiadorių meras V.Tomkus.

Tai jau antroji Kaišiadorių ligoninės slaugytoja, kuri mirė nuo koronaviruso sukeltų komplikacijų. Pirmoji moteris mirė Kūčių išvakarėse.

Per praėjusią parą Lietuvoje užfiksuoti 1921 naujas koronaviruso atvejis. Iš viso užkratas nustatytas jau 134285 žmonėms. Lietuvoje užfiksuotas rekordinis paros mirčių skaičius: mirė net 78 žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.