Vilniuje uždaromas vakcinacijos centras Savivaldybėje ir laikinasis COVID-19 skyrius ligoninėje

Vilniuje gerėjant koronaviruso situacijai, o vakcinacijas ir revakcinacijas perkeliant į „Litexpo“ vakcinacijos centrą, šeštadienį paskutiniai skiepai atlikti vakcinavimo centre savivaldybės pastate (Konstitucijos pr. 3).

Vakcinacijos centras Vilniaus miesto savivaldybėje. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vakcinacijos centras Vilniaus miesto savivaldybėje. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2021, 1:35 PM

Nuo Velykų, balandžio 4 d., iki birželio 5 d. vakcinacijos centre savivaldybės administracijos pastate paskiepyta 40 717 gyventojų.

Nuo praėjusio šeštadienio visos antrosios dozės perkeltos į „Litexpo“ vakcinacijos centrą. Gyventojai apie tai informuojami SMS žinutėmis.

Gerėjant epidemiologinei situacijai nuo birželio 7 d., įprastas paslaugas teikti grįžta ir Vilniaus miesto klinikinės ligoninės (VMKL) laikinasis COVID-19 skyrius, veikęs Antakalnio g. 57.

Jau šią savaitę ligoninėje po patalpų dezinfekcijos atnaujinamos šios veiklos: I priėmimo-skubiosios pagalbos, 28 lovų vidaus ligų profilio skyrius, 12 vidaus ligų izoliacinis skyrius, 28 lovų Abdominalinės chirurgijos skyrius, teikiantis chirurginę, urologinę ir kraujagyslių chirurgijos paslaugas.

COVID-19 pacientai perkelti į VMKL filialą Antakalnio g. 124, šis filialas ir toliau lieka didžiausias COVID-19 skyrius Lietuvoje su 190 lovų. Antradienio rytą jų buvo užpildyta 114-a.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.