Lietuvoje – nauji pasiūlymai dėl neteisėtų Turkijos specialistų odontologinių paslaugų

Lietuvoje atsiranda vis daugiau reklaminių pranešimų, kuomet siūlomos nelegalios ir neteisėtos Turkijos specialistų odontologinės paslaugos. Šį kartą Odontologų rūmų dėmesį atkreipė viešojoje erdvėje siūlomos Turkijos specialisto konsultacijos, kurias žadama vykdyti šių metų spalio 27–28 dienomis Vilniuje, Litexpo parodų rūmuose vyksiančio renginio metu.

Odontologija<br>M. Patašiaus nuotr.
Odontologija<br>M. Patašiaus nuotr.
Nelegalių paslaugų reklama<br>Ekrano nuotr.
Nelegalių paslaugų reklama<br>Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 2:24 PM

Rūmų žiniomis, minimam Turkijos specialistui nėra išduota licencija dirbti Lietuvoje. Taip pat jokiai sveikatos priežiūros įstaigai neišduota licencija su veiklos adresu Litexpo parodų rūmuose, todėl ir konsultacijos, kurios yra laikomos sveikatos paslaugų teikimu, tokioje vietoje yra negalimos.

Litexpo parodų rūmai jau susisiekė su šiuo Turkijos specialistu bei jo atstovaujama įstaiga ir įspėjo, kad tokia jų reklamuojama veikla yra negalima.

Primename, kad sveikatos priežiūra Lietuvoje yra licencijuojama, todėl odontologines paslaugas galima teikti tik turint Lietuvoje galiojančią licenciją ir tik licencijoje nurodytoje veiklos vietoje. Bet kokia veikla, neturint reikiamos licencijos tiek įstaigai, tiek specialistui, yra neteisėta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.