Vaistų gamintojų asociacijos vadove tapo G. Voverienė

Vaistų gamintojų asociacijai nuo sausio vadovauja Genutė Voverienė. Ji pakeitė iki šiol laikinai asociacijos direktorės pareigas ėjusią Laisvidą Krušienę, kuri toliau tęs pradėtą darbą kaip asociacijos valdybos pirmininkė. Naują valdybą asociacija dvejų metų kadencijai išsirinko pernai.

Vaistai<br>J.Kalinsko, ELTA nuotr.
Vaistai<br>J.Kalinsko, ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2024, 9:43 AM

„Pastaruoju metu farmacijos pramonė susiduria su didžiuliais iššūkiais. Todėl Vaistų gamintojų asociacijos vardu tikiuosi tęsti bendradarbiavimą su šalies institucijomis ir kartu ieškoti sprendimų, kurie padėtų reaguoti į sudėtingą šiandieninę situaciją. Tik bendras darbas, operatyvi reakcija į kylančias problemas bei konkurencijos kliūčių šalinimas užtikrins geresnį vaistų prieinamumą pacientams Lietuvoje“, – sako asociacijos direktorė G. Voverienė.

G. Voverienė yra sukaupusi ilgametę vadovavimo patirtį, pastaruoju metu dirbo įmonėje „Roche Diagnostics Baltic“, kur buvo atsakinga už atitikties, kokybės ir verslo rizikos valdymo skyrių, anksčiau – prekybos tinklo „Rimi Baltic“ vadovų komandoje, taip pat vadovavo globalios kompanijos kokybės ir reguliavimo departamentui Švedijoje. G. Voverienė turi darbo patirties griežtai reguliuojamose pramonės šakose, yra apsigynusi biomedicinos mokslų daktaro laipsnį.

Praėjusiais metais Vaistų gamintojų asociacija minėjo savo 25-erių metų veiklos sukaktį. Ji aktyviai prisideda prie Lietuvos sveikatos apsaugos sistemos tobulinimo, teikdama siūlymus dėl teisinės aplinkos reguliavimo, konkurencijos rinkoje stiprinimo ir vaistų prieinamumo gerinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.