Į „Gijos Klinikas“ atvyksta ir iš užsienio – pasitiki medikų profesionalumu ir paslaugų kokybe

Gydytojų konsultacijos, tyrimai ir diagnostika, profilaktiniai patikrinimai, o, prireikus, operacijos bei reabilitacija – tokį platų paslaugų pasirinkimą pacientams siūlo Kaune įsikūrusios „Gijos Klinikos“.

Į „Gijos Klinikas“ atvyksta ir iš užsienio – pasitiki medikų profesionalumu ir paslaugų kokybe.
Į „Gijos Klinikas“ atvyksta ir iš užsienio – pasitiki medikų profesionalumu ir paslaugų kokybe.
Gijos Klinikos Kaune.
Gijos Klinikos Kaune.
Gydytojų konsultacijos.
Gydytojų konsultacijos.
Dėmesys pacientui.
Dėmesys pacientui.
Tyrimai ir diagnostika.
Tyrimai ir diagnostika.
3D bėgimo analizė Gijos Klinikose.
3D bėgimo analizė Gijos Klinikose.
Kompiuterinė 3D judesio analizė Gijos Klinikose Kaune.
Kompiuterinė 3D judesio analizė Gijos Klinikose Kaune.
Moderni diagnostinė įranga.
Moderni diagnostinė įranga.
Chirurginis gydymas, operacijos.
Chirurginis gydymas, operacijos.
Modernios Gijos Klinikų operacinės.
Modernios Gijos Klinikų operacinės.
Ortopedinės operacijos.
Ortopedinės operacijos.
Reabilitacinis gydymas Gijos Klinikose Kaune.
Reabilitacinis gydymas Gijos Klinikose Kaune.
Kineziterapija su REDCORD.
Kineziterapija su REDCORD.
Mankšta (reabilitacija) Gijos Klinikų baseine.
Mankšta (reabilitacija) Gijos Klinikų baseine.
CPM pasyvaus judesio terapija.
CPM pasyvaus judesio terapija.
Gijos Klinikų vienvietės palatos.
Gijos Klinikų vienvietės palatos.
Gijos Klinikų plastikos chirurgų komanda.
Gijos Klinikų plastikos chirurgų komanda.
Daugiau nuotraukų (17)

Lrytas.lt

2024-02-22 16:00, atnaujinta 2024-02-22 16:15

Solidi patirtis ir veržlumas naujovėms

Pagalbos ir patarimų į profesionalius medikus kreipiasi žmonės ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš Didžiosios Britanijos, Airijos, Norvegijos, Kanados bei kitų pasaulio šalių. Dešimtmečiais skaičiuojama patirtis ir medicinos inovacijos pelnė pacientų pasitikėjimą – kasmet čia apsilanko daugiau nei 50 tūkstančių žmonių.

„Gijos Klinikų“ medikų komanda, kurią sudaro daugiau nei 200 savo srities profesionalų, nuolat domisi šiuolaikinėmis technologijomis ir gilina žinias stažuotėse įvairiose pasaulio šalyse. Tai leidžia diegti naujas gydymo sistemas ir nuolat tobulinti visą gydymo procesą.

Kompleksinis gydymas – patogu ir efektyvu

Konsultacijų, diagnostikos ir terapijos centre konsultuoja profesionalūs gydytojai specialistai: vaikų ir suaugusiųjų ortopedai-traumatologai, reabilitologai, neurologai, neurochirurgai, vaikų ir suaugusiųjų reumatologai, kraujagyslių chirurgai, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojai, abdominalinės chirurgijos gydytojai, kardiologai, akušeriai-ginekologai, vaikų ir suaugusiųjų urologai, proktologai, echoskopuotojai, rentgenologai, endokrinologai, hematologai, vaikų ligų gydytojai, pėdų priežiūros specialistai, masažuotojai, kineziterapeutai, fizioterapeutai, ergoterapeutai ir kt.

Diagnozuodami ir gydydami ligas ar spręsdami kitas sveikatos problemas, medikai pasitelkia modernią, naujos kartos įrangą, kurios tikslumas ir patikimumas ypač svarbus atliekant laboratorinius, rentgenologinius, ultragarso, raumenų testavimo ir 3D judesių analizės tyrimus.

Chirurgijos centro operacinėse, taikant pažangiausius operavimo metodus, atliekamos ortopedinės (artroskopinės sąnarių, rekonstrukcinės pėdų, sąnarių endoprotezavimo operacijos), kraujagyslių chirurgijos, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos, abdominalinės, bariatrijos ir bendrosios chirurgijos, ginekologinės, urologinės bei proktologinės operacijos. Atliepiant pacientų poreikius ir vadovaujantis pasaulinėmis praktikomis, naudojami minimaliai invaziniai, organizmą tausojantys operavimo metodai. Tai lemia lengvesnį pooperacinį laikotarpį, greitesnį gijimą bei grįžimą į įprastą gyvenimo ritmą.

Dėl nuolat didėjančių pacientų srautų per praėjusius metus atliktų chirurginių operacijų skaičius išaugo daugiau nei 30 proc.

600 kv. m ploto Ambulatorinės reabilitacijos centre teikiamos visos reabilitacijos paslaugos „nuo – iki“: kineziterapija (gydomoji mankšta su modernia įranga REDCORD, TRX, CPM, virtualiosios realybės akiniais, įranga, skirta kojų raumenims stiprinti, „Leg Press“, balansine platforma ir kt.), ergoterapija, fizioterapijos procedūros (elektroterapija, lazerio, magneto ir ultragarso terapija, diatermija ir kt.), gydomasis masažas, hidroterapija (kineziterapija vandenyje, vertikalios vonios).

Stacionarinės reabilitacijos centre gydomi ligoniai po judamojo-atramos aparato pažeidimų ir operacijų, protezuojami ligoniai po galūnių amputacijų, sugrąžinant jiems judėjimo galimybę ir savarankiškumą.

Lyderiaujanti klinika sporto medicinos srityje

„Gijos Klinikų“ specialistai jau daug metų rūpinasi įvairių Lietuvos bei užsienio sportininkų ar tiesiog aktyvų gyvenimo būdą gyvenančių žmonių sveikata. Klinikos komanda bendradarbiauja su daugeliu nacionalinių sporto federacijų, įvairiais sporto klubais ir organizacijomis.

Lietuvos krepšinio federacija, Kauno „Žalgirio“ komanda, Lietuvos kurčiųjų sporto komitetas – tai tik keletas iš daugelio klinikos partnerių. 2023 m. Kaune vykusio „Turkish Airlines EuroLeague Final Four“ turnyro sportininkų sveikata patikėta rūpintis būtent šios klinikos medikams.

„Gijos Klinikų“ chirurgai – lyderiai ortopedinių operacijų srityje, atlikę ne vieną unikalią operaciją, dažnai – pirmieji Lietuvoje. Itin sudėtingos, aukšto meistriškumo reikalaujančios, operacijos atliekamos telerentgeno kontrolėje. Į pagalbą neretai pasitelkiama ir regeneracinė medicina, skatinanti biologinius gijimo procesus. Sėkmingai taikomos efektyviausios sąnarių pažeidimų gydymo metodikos, panaudojant daugiasluoksnes kremzlės membranas ir kaulo regeneraciją skatinančius implantus, lemia greitesnį ir sklandesnį pooperacinį reabilitacijos periodą.

Profesionalių sportininkų ar aktyvų gyvenimo būdą propaguojančių žmonių testavimui, traumų prevencijai, reabilitacijos programų įvertinimui, naudojama alternatyvų neturinti kompiuterinė 3D judesio analizė, tikslus ir neinvazinis GENOUROB laksimetrijos tyrimas bei raumenų vertinimas, pasitelkiant bene patikimiausią ir saugiausią pasaulyje „Biodex system 4 PRO“ sistemą.

Plastinei chirurgijai – naujos erdvės

Abejonių nekeliantis chirurgų profesionalumas, asmeninis dėmesys pacientui ir įkvepiančios istorijos – tai tik keletas priežasčių, kurios motyvuoja savo svajones patikėti būtent „Gijos Klinikų“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojams.

2023 m. atlikta daugiau nei 2000 plastinių ir rekonstrukcinių operacijų (įvairios krūtų korekcijos, pilvo plastika, kompleksinės operacijos, vokų plastika ir kt.).

Didėjantis susidomėjimas šia medicinos sritimi lėmė naujo klinikos padalinio – Estetinės chirurgijos centro – įkūrimą.

Pacientų laukia jauki aplinka ir besišypsantis personalas, užtikrinantis puikų aptarnavimą, profesionalią priežiūrą, konfidencialumą bei komfortą.

Dėmesys iš užsienio žiniasklaidos

Apie šią kliniką, kaip apie pacientų traukos centrą, skelbė ir užsienio žiniasklaida, tarp kurių – pagrindiniai britų žiniasklaidos kanalai: televizijos dokumentinė laida „Tonight“ per „ITV“, publikacijos žinomuose leidiniuose ir portaluose – „The Guardian“, „The Sun“ ir „ITV News“.

„Mūsų klinikos profesionalų komandą vienija bendras principas, jog tobulėjimui ribų nėra. Didžiuojamės, galėdami pasiūlyti pacientams šiuolaikines gydymo technologijas, pagrįstas naujausiais medicinos mokslo pasiekimais. Sulaukiame daugybės pacientų padėkų, sugrąžinus sveikatą ir judėjimo savarankiškumą. Tai mums geriausias įvertinimas ir įkvėpimas nesustoti, o toliau augti ir tobulinti visą gydymo procesą“, – apibendrino AB „Ortopedijos technika“ valdybos pirmininkė ir „Gijos Klinikų“ medicinos direktorė Rasa Petrikienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.