Paskelbtas Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovo konkursas

Ketvirtadienį Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) paskelbė konkursą Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovo pareigoms užimti.

Respublikinė Panevėžio ligoninė<br>R.Ančerevičiaus/jp.lt
Respublikinė Panevėžio ligoninė<br>R.Ančerevičiaus/jp.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2024, 5:18 PM

Pasak ministerijos, pretenduoti į ligoninės direktoriaus pareigas kviečiami asmenys su lyderystės įgūdžiais, taikantys pažangius organizacijų valdymo metodus, gebantys formuoti viziją ir strategiją ilgalaikėms sveikatos sistemos reformoms.

„Kviečiu kandidatus, kuriems artima sveikatos vadyba ir siekis gerinti sveikatos paslaugų prieinamumą, pretenduoti į vienos didžiausių šalyje gydymo įstaigos vadovo pareigas“, – išplatintame pranešime cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Pretendentai turi turėti ne mažiau kaip ketverių metų vadovavimo darbo patirtį. Taip pat turėti aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės, verslo ir viešosios vadybos arba gyvybės mokslų studijų krypčių grupės studijas ir įgijus ne žemesnį nei magistro kvalifikacinį laipsnį, arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją.

Kaip nurodė SAM, būsimasis vadovas turės skatinti į pacientus orientuotą požiūrį bei užtikrinti, kad pacientai gautų aukščiausio lygio sveikatos priežiūros paslaugas, diegti efektyvius procesus, taip pat kurti saugią aplinką darbuotojams bei įgyvendinti pažangius procesų skaitmenizavimo sprendimus sveikatos sistemoje.

Pretendentai, norintys vadovauti Respublikinei Panevėžio ligoninei, prašymus kviečiami teikti iki kovo 28 dienos imtinai.

ELTA primena, kad šiuo metu Respublikinei Panevėžio ligoninei vadovauja Arvydas Skorupskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.