Grožio ekspertai: šis perversmas mūsų šalyje jau įvyko, tik moterys apie jį nekalba garsiai

Reguliarus kojų, pažastų ar kitų kūno vietų skutimas peiliukais – praėjusių laikų relikvija, kuri vis sparčiau pamirštama Vakarų pasaulyje. Medicinos mokslo pažanga jau ne vienerius metus leidžia plaukelius pašalinti visam laikui, taip ne tik atsikratant varginančio rūpesčio, bet ir išsaugant švelnią, nesudirgintą odą bei išvengiant infekcijų. Vienos iš didžiausių šalyje estetikos klinikos „REVÙ CLINIC“ ekspertai sako, kad šis perversmas jau įvyko ir Lietuvoje, tačiau apie jį vis dar kalbama tyliai.

Vilnius REVU CLINIC.
Vilnius REVU CLINIC.
Fotona Aleksandrito lazeris.
Fotona Aleksandrito lazeris.
REVU klinika Vilniuje ir Kaune.
REVU klinika Vilniuje ir Kaune.
„REVU CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė.
„REVU CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 19, 2024, 4:18 PM

„Kai savo klientams pristatėme bene galingiausią Lietuvoje, technologiškai pasaulyje lyderiaujantį Fotona Aleksandrito lazerį, jo populiarumo šuolis buvo labai staigus. Žinia apie praktiškai neskausmingą ir greitą būdą visam laikui atsisveikinti su nepageidaujamais plaukeliais pasklido organiškai: jį išbandžiusios klientės ir klientai ėmė pas mus siųsti savo draugus ir drauges.

Tad šiandien jau galime drąsiai pasakyti, kad Lietuvos visuomenė sparčiai vejasi Vakarų šalis požiūriu į estetinės medicinos procedūras. Esame progresyvūs ir atviri mokslo naujovėms“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė.

Fotona Aleksandrito lazeris – tai išskirtinai tikslus šiuolaikinio mokslo išradimas, leidžiantis per keliolika minučių šaldant ir beveik be skausmo pašalinti nepageidaujamus plaukelius nuo bet kurios kūno vietos. Pirmoji tokia pasaulyje, revoliucinė vėsinimo sistema užtikrina, kad procedūra būtų maloni ir patogi.

Tai – kur kas saugesnė alternatyva senesniems Aleksandrito modeliams. Stimuliuodamas kolageno sintezę, lazeris tuo pat metu rūpinasi oda: užtikrina, kad ji būtų švelni ir glotni.

Plaukeliai paprastai ima kristi iš karto po procedūros arba per keletą dienų, savaitę. Atlikus vidutiniškai 6 procedūras kas 4–7 savaites, esami plaukeliai pašalinami visam laikui, palaikymui pakanka vos 1–2 procedūrų per metus.

Naujausios technologijos reikalauja ekspertiškumo

Lietuva sparčiai tobulėja ne tik pokyčiais visuomenės požiūryje, bet ir augančiu modernias estetinės medicinos technologijas išmanančių specialistų kiekiu.

„Tam, kad įspūdingos pasaulyje kuriamos technologijos būtų naudojamos tinkamai, įdarbinamas visas jų potencialas ir užtikrinami geriausi rezultatai, privaloma jas patikėti į ekspertų rankas.

Tikrai turime kuo didžiuotis: vien mūsų klinikose Vilniuje ir Kaune dirba daugiau nei 80 patyrusių estetinės medicinos profesionalų, sulaukiančių tik aukščiausių Aleksandrito lazerį išbandžiusių klientų vertinimų“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė.

Tinka tamsiems plaukeliams

V.Viliūšienė atkreipia dėmesį, kad net ir moderniausios technologijos šiandien vis dar turi erdvės tobulėti. „Plaukų šalinimo lazeriu technologija pritaikyta reaguoti į pigmentą, todėl kol kas dar negali padėti pašalinti itin šviesių ar visai žilų plaukelių. Tai svarbu žinoti renkantis procedūrą, kad po jos netektų nusivilti. Klientams ir klientėms, norintiems pašalinti mažiau pigmento turinčius plaukelius, pasiūlome kitus, taip pat labai inovatyvius ir puikius rezultatus užtikrinančius būdus tai padaryti“, – teigia „REVÙ CLINIC“ vadovė.

Daugiau nei 70 tūkst. įvairių procedūrų kasmet atliekanti „REVÙ CLINIC“ komanda teikia ko gero visų estetikos paslaugų spektrą ir išskirtinį dėmesį skiria inovacijoms. Stilingų klinikų Vilniuje ir Kaune ekspertai nuolat gilinasi į pasaulyje pristatomas technologines naujoves bei ambicingai investuoja veždami jas į Lietuvą. Naujausia įranga ir išskirtinai aukštos kvalifikacijos specialistai leidžia užtikrinti nepriekaištingą klinikos reputaciją rinkoje, teigiamus klientų vertinimus ir rekomendacijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.